Hoe Een Cosonic-hoofdtelefoon Uit Elkaar Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Cosonic-hoofdtelefoon Uit Elkaar Te Halen
Hoe Een Cosonic-hoofdtelefoon Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Een Cosonic-hoofdtelefoon Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Een Cosonic-hoofdtelefoon Uit Elkaar Te Halen
Video: Hoe een draadloze Bluetooth hoofdtelefoon aan te sluiten 2024, Mei
Anonim

Koptelefoons zijn een onmisbare accessoire voor de muziekliefhebber, gamer of Skype chatter. Gebruikers die een koptelefoon gebruiken, storen niemand met harde geluiden en luisteren naar muziek vanaf een draagbaar apparaat is overal mogelijk. Veelvuldig gebruik van het accessoire kan problemen veroorzaken en om deze te verhelpen, moet de hoofdtelefoon worden gedemonteerd en gerepareerd.

Hoe een Cosonic-hoofdtelefoon uit elkaar te halen
Hoe een Cosonic-hoofdtelefoon uit elkaar te halen

Noodzakelijk

  • - Cosonic-koptelefoon;
  • - schroevendraaier;
  • - lijm;
  • - mes;
  • - lichte stof.

instructies:

Stap 1

Huisreparatie is alleen mogelijk als u zeker bent van uw kennis en het probleem zeker kunt oplossen. Probeer desondanks de instructies van de Cosonic-hoofdtelefoons te vinden en te bestuderen of let op de kenmerken van uw model. Er zijn constructies die niet gedemonteerd kunnen worden. Je zou per ongeluk je Cosonic-koptelefoon kunnen breken.

Stap 2

Kijk eens goed naar je hoofdtelefoonmodel. Het buitenste blok van het apparaat is meestal van plastic en er zitten luidsprekers in. De binnenkant van de koptelefoon is afgesloten met een elastische zachte ring en daaronder bevindt zich een schuimrubber of synthetische winterizer. Daaronder vind je een metalen gaas of een hoes. Op deze gronden verschilt de Cosonic-hoofdtelefoon niet veel van de apparaten van modellen van andere fabrikanten.

Stap 3

De hele structuur van de hoofdtelefoon kan worden vastgehouden met schroeven of speciale vergrendelingen. De vergrendelingen zijn meestal van buitenaf onzichtbaar. Om ze te vinden, moet u de buitenste elastische ring verwijderen - het oorkussen.

Stap 4

Dit onderdeel kan ook gelijmd worden. Gebruik een dun mes om het te verwijderen. Trek voorzichtig los door tussen het kussentje en de oorkussens te snijden. Trek tegelijkertijd de elastische ring naar u toe. Zoek vervolgens alle vergrendelingen en druk ze met uw vingers in.

Stap 5

Een metalen gaas of een plaat onder de schuimrubberen of blauwe tepon pakking kan over de hele omtrek of alleen in het midden worden geschroefd. Schroefdoppen worden verborgen door speciale pluggen. Ze kunnen worden verwijderd met een mes en de schroeven kunnen worden losgedraaid met een geschikte schroevendraaier.

Stap 6

Onthoud de locatie van elke plug of teken een diagram voor jezelf - teken de gaten van de schroeven en pluggen met de bijbehorende nummers. Plaats ze aan het einde van de reparatie in dezelfde volgorde, anders hechten ze mogelijk niet goed en vliegen ze tijdens het gebruik weg, waardoor een ratelend geluid ontstaat.

Stap 7

Als je geen pluggen of schroeven hebt gevonden, dan is het apparaat gelijmd. Om een dergelijke hoofdtelefoon te demonteren, moet u een keukenmes nemen en de onderdelen voorzichtig van elkaar scheiden door ze over de plaats van de lijmverbinding te wrikken. Nadat u alle onderdelen hebt gedemonteerd, legt u ze voorzichtig op een schone, bij voorkeur lichtgekleurde doek. Zo voorkom je dat je kleine details kwijtraakt en zijn ze beter zichtbaar.

Aanbevolen: