Wat Te Doen Als De IPhone Niet Oplaadt?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als De IPhone Niet Oplaadt?
Wat Te Doen Als De IPhone Niet Oplaadt?

Video: Wat Te Doen Als De IPhone Niet Oplaadt?

Video: Wat Te Doen Als De IPhone Niet Oplaadt?
Video: Mijn iPhone laadt niet meer op: 5 oplossingen op een rij 2024, April
Anonim

Het kan gebeuren dat op een dag de eigenaar van een iPhone, die heeft besloten zijn huisdier op te laden, op het eerste gezicht plotseling een onoplosbaar probleem tegenkomt. Ondanks dat de kabel is aangesloten, weigert de iPhone op te laden. En dit gebeurt in de regel op het meest ongelegen moment. Maar met behulp van eenvoudige trucs kunt u proberen het apparaat in staking te doen herleven.

Wat te doen als de iPhone niet oplaadt?
Wat te doen als de iPhone niet oplaadt?

Controleer op stroom

Als de iPhone weigert op te laden, controleer dan eerst of er stroom naar toe stroomt. Dit advies lijkt misschien gek, maar situaties met stroomuitval of doorgebrande zekeringen op het verdeelbord zijn niet zo ongewoon. Daarnaast is de laadkabel niet het meest betrouwbare apparaat ter wereld en kan het makkelijk uitvallen. De eenvoudigste manier is om te proberen de iPhone met een andere kabel op te laden, het is goed mogelijk dat zo'n goedkope vervanging de huidige situatie kan corrigeren.

Het moet voor u duidelijk zijn dat u alle volgende acties op eigen risico en risico uitvoert, daarom moet u er alleen een beroep op doen als het niet mogelijk is om contact op te nemen met de dienst.

Contacten reinigen

Als het vervangen van de kabel niet heeft geholpen, ligt het probleem misschien in de iPhone zelf en moet het voor reparatie naar een servicecentrum worden gebracht. Deze stap is geschikt voor degenen die het apparaat nog onder garantie hebben, maar wat als ze het niet meer hebben, evenals het geld om dure reparaties te betalen? Inspecteer allereerst de plaats waar de kabel is aangesloten, misschien is deze gewoon verstopt met samengeperst stof. Om het te verwijderen, hebt u de SIM-uitwerpnaald nodig die bij uw iPhone is geleverd. Steek hem in de oplaadaansluiting en beweeg hem heen en weer, en vergeet het vuil in de hoeken niet.

Neem nu een tandenborstel met zachte haren en haal deze meerdere keren over de connector om stof en kleine kruimels te verwijderen. Je zult versteld staan hoeveel vuil je uit een schone telefoon kunt halen. Het punt is dat wanneer je een iPhone in je kledingzakken draagt, zoals de meeste mensen doen, onder invloed van statische elektriciteit, stofdeeltjes en pluisjes die van de stof van je kleding afbrokkelen, als een magneet, worden aangetrokken door de iPhone en ervoor zorgen dat de apparaat om na verloop van tijd te stoppen met opladen. En over het algemeen zijn de voorwaarden voor het gebruik van een iPhone heel anders dan bij een steriel vacuüm, en vroeg of laat blijken de contacten van de oplaadconnector bedekt te zijn met vuil.

De beschreven methode kan helpen om de verdronken iPhone nieuw leven in te blazen, maar in plaats van stof worden corrosiedeeltjes op de contacten verwijderd.

Als schoonmaken niet werkt

Als de procedure niet heeft geholpen, is er niets aan te doen, u moet contact opnemen met een specialist. Alle andere acties om een iPhone te doen herleven die weigerde op te laden, vereisen speciale kennis en vaardigheden, evenals bepaalde hulpmiddelen voor demontage. Als je er geen hebt, breng het apparaat dan naar de service, daar zullen ze je helpen.

Aanbevolen: