Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Achterhalen?
Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Achterhalen?

Video: Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Achterhalen?

Video: Hoe De Locatie Van De Abonnee Te Achterhalen?
Video: Hoe werkt belastingontwijking precies? - RTL Z NIEUWS 2024, April
Anonim

Iedereen die de locatie van een andere abonnee wil weten, moet contact opnemen met zijn operator om een speciale dienst te activeren. Het kan op verschillende manieren worden genoemd, maar de essentie is hetzelfde: u stuurt de operator het nummer van de gewenste abonnee en hij vertelt u zijn coördinaten.

Hoe de locatie van de abonnee te achterhalen?
Hoe de locatie van de abonnee te achterhalen?

instructies:

Stap 1

MTS heeft ook zo'n dienst en heet Locator. Om een zoekopdracht uit te kunnen voeren, verbindt u deze door een speciaal verzoek te sturen naar het korte nummer 6677. Vermeld in de aanvraagtekst de naam van de persoon die u zoekt, evenals zijn mobiele telefoonnummer. Overigens zal voor de operatie ook zijn toestemming nodig zijn. Als de abonnee het geeft, stuurt de operator je meteen de exacte coördinaten van de locatie. De kosten voor het gebruik van de Locator-service bedragen ongeveer tien roebel. Het kan iets meer of minder blijken te zijn, het hangt allemaal af van de parameters van het actieve tariefplan.

Stap 2

Megafon-abonnees hebben twee verschillende services waarmee ze naar mensen kunnen zoeken. Een daarvan is alleen voor ouders en kinderen. Daarom wordt de dienst exclusief aangeboden op twee tariefplannen: "Smeshariki" en "Ring-Ding". Maar houd er rekening mee dat deze tarieven op elk moment door anderen kunnen worden gewijzigd, kijk daarom soms op de officiële website van het bedrijf, krijg nieuwe informatie over de huidige diensten en de voorwaarden voor hun levering.

Stap 3

Een ander type zoekopdracht is universeel, omdat het zonder uitzondering door abonnees van alle tariefplannen kan worden gebruikt. U kunt de service gebruiken via de officiële website locator.megafon.ru (u hoeft alleen het aanvraagformulier in te vullen). Zodra het naar de operator is verzonden, zal hij het verwerken en binnen een paar minuten de coördinaten van de locatie van de abonnee naar je mobiel sturen. U ontvangt ook een kaart waarop ze zijn aangegeven. De weergave ervan is niet alleen beschikbaar op de telefoon, maar ook op de computer. En om de locator zelf te gebruiken, stuur een USSD-verzoek naar * 148 * abonneenummer # of bel 0888.

Stap 4

Indien u klant bent van het Beeline netwerk, gebruik het nummer 684 om te zoeken (stuur een SMS bericht met de tekst L er naar toe). Het verzenden van een verzoek kost 2 roebel 5 kopeken.

Aanbevolen: