Een Geheugenkaart In Uw Telefoon Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Geheugenkaart In Uw Telefoon Plaatsen
Een Geheugenkaart In Uw Telefoon Plaatsen

Video: Een Geheugenkaart In Uw Telefoon Plaatsen

Video: Een Geheugenkaart In Uw Telefoon Plaatsen
Video: Hoe gebruik ik een geheugenkaart op mijn smartphone? 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele telefoons zijn uitgerust met veel handige functies die niet altijd beschikbaar zijn vanwege het ontbreken van de benodigde hoeveelheid geheugen. Dit geldt met name voor Nokia-telefoonmodellen. In deze gevallen wordt de geheugenkaart de levensreddende oplossing.

Een geheugenkaart in uw telefoon plaatsen
Een geheugenkaart in uw telefoon plaatsen

instructies:

Stap 1

Met de geheugenkaart breid je het telefoongeheugen uit tot 32 GB, terwijl je niet alleen foto's en muziek kunt downloaden, maar ook video's. Als u zo'n kaart in uw telefoon wilt plaatsen, zoekt u uit welk maximaal geheugen uw model ondersteunt, koopt u vervolgens de benodigde geheugenkaart en gebruikt u een van de installatiemethoden.

Stap 2

De meest correcte manier is degene die wordt aangegeven in de instructies voor uw telefoonmodel. Zoek deze handleiding en lees de beschreven installatiehandleiding. Het bevat meestal foto's, dus zet je telefoon uit en herhaal de getoonde stappen, waarbij je voorzichtig de geheugenkaart plaatst.

Stap 3

Als u geen instructies bij u heeft, en ook geen internettoegang om naar zijn elektronische tegenhanger te zoeken, installeer dan zelf de geheugenkaart. Zoek hiervoor de locatie van de sleuf - de sleuf voor deze kaart. Deze bevindt zich aan de zijkant of onder de achterklep.

Stap 4

Wanneer de sleuf zich aan de zijkant bevindt, wordt een afbeelding van een cirkel met een pijl op de zijpaneelafdekking getekend. Druk in dit geval op het deksel zodat het terugklapt. En als het paneel niet loskomt, wrik het dan los met uw vingernagel en leg het opzij. Duw alleen niet te hard om breuk te voorkomen.

Stap 5

Zodra de hoes van de telefoon is verwijderd, plaatst u de telefoon met de voorkant naar boven en zoekt u de kaarthouder. Neem vervolgens de kaart zelf, met zijn vergulde contacten aan de bovenkant, en plaats deze in de houder. Plaats vervolgens de telefoon terug op zijn plaats.

Stap 6

Als u de zijsleuf niet kunt vinden, plaatst u uw mobiele telefoon met de voorkant naar beneden en opent u voorzichtig de achterklep. Daaronder ziet u de sleuf waar de geheugenkaart is geplaatst. Pak het, lijn de vergulde contacten uit met de contacten op uw telefoon en druk op de rand van de kaart totdat u een klik hoort. Sluit vervolgens de achterklep.

Aanbevolen: