Hoe Imessage Werkt

Inhoudsopgave:

Hoe Imessage Werkt
Hoe Imessage Werkt

Video: Hoe Imessage Werkt

Video: Hoe Imessage Werkt
Video: Hoe werkt iMessage? 2024, Mei
Anonim

IMessage is een ongelooflijk handige service die beschikbaar is voor eigenaren van iOS-apparaten. Dit programma is een zogenaamde chat waar eigenaren van iPhone, iPod touch en iPad met elkaar kunnen communiceren. Instant messages worden verzonden via 3G of Wi-Fi.

Hoe imessage werkt
Hoe imessage werkt

Noodzakelijk

Internetverbinding van Apple-apparaat

instructies:

Stap 1

IMessage-gebruikers worden geïdentificeerd aan de hand van e-mail of telefoonnummer. Aangezien beide opties beschikbaar zijn op de iPhone, kunnen er berichten komen in plaats van gewone sms. Voor iPad- en iPod touch-bezitters mogen berichten alleen naar een e-mailadres worden verzonden. U kunt uw mailbox voor iMessage specificeren in de instellingen, in het gedeelte "Berichten".

Stap 2

Om de iMessage-service te activeren, moet u uw AppleID-login en wachtwoord invoeren. Overigens is de mail die gebruikt wordt voor de Apple ID de standaard mail voor het ontvangen van berichten via iMessage. Het is echter niet nodig om dit specifieke adres te gebruiken. Het kan in de instellingen worden gewijzigd in een andere.

Stap 3

De iMessage-service kan alleen online worden gebruikt. De eigenaren van bovenstaande Apple-apparaten kunnen berichten uitwisselen met foto's en video's. U kunt het iMessage-berichtformaat van het gebruikelijke onderscheiden door de kleur van de verzendknop en het invoerveld. Als de kleur van de knop blauw is en het invoerveld het opschrift iMessage bevat, is de gesprekspartner verbonden met deze service. Als een van de gesprekspartners offline is, wordt de verzendknop groen. Als het verzenden van een iMessage mislukt, wordt er automatisch een sms of mms verzonden.

Stap 4

De mailbox die wordt vermeld in de iMessage-instellingen is niet gekoppeld aan de AppleID van de gebruiker. Met de service kunt u iMessages uitwisselen tussen apparaten die op dezelfde AppleID zijn aangesloten.

Aanbevolen: