Hoe Een Nokia 5530-telefoon Te Flashen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nokia 5530-telefoon Te Flashen?
Hoe Een Nokia 5530-telefoon Te Flashen?

Video: Hoe Een Nokia 5530-telefoon Te Flashen?

Video: Hoe Een Nokia 5530-telefoon Te Flashen?
Video: Прошивка Nokia 5530 XpressMusic, RM-504 2024, Mei
Anonim

Door de firmware van de Nokia 5530 te wijzigen, worden de problemen in het functioneren van het apparaat opgelost en krijgt u de mogelijkheid om extra functies te krijgen die niet beschikbaar waren in eerdere versies van de software. Nokia 5530-firmware wordt uitgevoerd met behulp van een computer met gespecialiseerde programma's.

Hoe een Nokia 5530-telefoon te flashen?
Hoe een Nokia 5530-telefoon te flashen?

Opleiding

Bewaar alle belangrijke gegevens - contacten, notities en sms-berichten. U kunt een back-up maken met Ovi Suite door synchronisatie uit te voeren via de overeenkomstige optie in het programmamenu. Noteer ook de namen van de applicaties die op uw apparaat zijn geïnstalleerd, want na het knipperen worden alle gegevens verwijderd.

Laad het apparaat vóór de operatie volledig op met de oplader die bij de aankoop bij de telefoon is geleverd.

Download en installeer alle benodigde programma's op uw computer. U moet de nieuwste versie van Phoenix Service Software (2012.05.003.47798 of hoger) downloaden. U moet ook de Russische firmware downloaden die overeenkomt met de RM-versie van de telefoon die op de doos van het apparaat is afgedrukt (bijvoorbeeld RM-558). De RM-identificatie komt overeen met de naam van de markt waarvoor het apparaat is geproduceerd en de kleur van de behuizing.

Voer het gedownloade firmwarebestand uit en installeer het volgens de instructies op het scherm. De firmware is een gewoon installatiebestand dat alle benodigde gegevens in de map Program Files uitpakt, en daarom zijn er meestal geen problemen met de installatie. Voer ook het Phoenix-installatieprogramma uit om uw telefoon op uw computer aan te sluiten.

Sluit alle antivirusprogramma's en Ovi Suite voordat u gaat flashen.

Knipperende procedure

Sluit de ingeschakelde telefoon met een kabel aan op de computer en kies de Suite-modus. U begint met het installeren van stuurprogramma's voor knipperen. Na melding van succesvolle hardware-installatie, zet u de machine uit en weer uit. Sluit de uitgeschakelde telefoon aan op de computer en druk 1-2 keer kort op de aan/uit-knop. De installatie van het nieuwe stuurprogramma zal beginnen. Als de installatie mislukt, klikt u op de bijbehorende melding en geeft u handmatig het pad op naar het stuurprogrammabestand, dat zich in de map "Lokale schijf C:" - Program Files (x86) - Nokia - Connectivity Cable Driver bevindt.

Koppel het apparaat weer los van de computer, zet het aan en sluit het vervolgens weer aan op de computer. Start Phoenix vanaf de snelkoppeling op het bureaublad. Selecteer in het item Geen verbindingen de USB RM-waarde die overeenkomt met uw machine. Ga daarna naar Bestand - Product scannen en de naam van uw firmware en apparaatgegevens verschijnen onderaan het programma.

Ga naar het tabblad Knipperend - Firmware-update, waar u tussen de aangeboden opties uw RM-code selecteert. Klik onder de knop SW Reset op Opties om het instellingenvenster te openen. Schakel Dell in de weergegeven lijst uit. Als het niet aanwezig is, is het niet nodig om parameters te wijzigen.

Klik op de knop Opknappen om uw telefoon te laten knipperen. Wacht tot het einde van het proces zonder het apparaat uit te schakelen of aan te raken totdat de bijbehorende melding verschijnt en het apparaat volledig is ingeschakeld. Nokia 5530 knippert voltooid.

Aanbevolen: