Hoe Kolommen Te Demonteren

Inhoudsopgave:

Hoe Kolommen Te Demonteren
Hoe Kolommen Te Demonteren

Video: Hoe Kolommen Te Demonteren

Video: Hoe Kolommen Te Demonteren
Video: MS Word - kolommen en rijen invoegen, verwijderen, samenvoegen en splitsen 2024, Mei
Anonim

Elk product dat in winkels voor huishoudelijke apparaten wordt gekocht, heeft de neiging te verslechteren. Ongeacht het model van het apparaat en het land van de fabrikant, moet de apparatuur worden gedemonteerd om de oorzaak van de storing te achterhalen. Als u geen gekwalificeerde technicus bent voor het repareren van apparatuur, dan zullen de basisprincipes van montage en demontage moeten worden geleerd van de fouten van anderen.

hoe kolommen te demonteren?
hoe kolommen te demonteren?

Noodzakelijk

Mes en dunne kruiskopschroevendraaier

instructies:

Stap 1

De meest voorkomende storingsoorzaak bij consumentenaudioapparaten is het slecht solderen van de contacten, die met dunne draden met elkaar zijn verbonden. Dit gebeurt met name wanneer de luidsprekers lange tijd op hoog volume worden gebruikt. Tweewegluidsprekers hebben veel meer kans om kapot te gaan. Het feit is dat de verbindingsdraden van de tweeter (kleine luidspreker - "zoemer") erg dun zijn. Hun dikte is 0,75 mm. Onder invloed van lage frequenties (bas), kan de draad alleen loskomen van hard geluid of dreunende bas.

hoe kolommen te demonteren?
hoe kolommen te demonteren?

Stap 2

U kunt eenvoudige modellen audiosystemen demonteren met een schroevendraaier. Om dit te doen, moet u de schroeven aan de achterkant van de luidsprekers losdraaien met een dunne kruiskopschroevendraaier. Je moet ook onderscheid maken tussen aangedreven en aansturende luidsprekers. De slave is kolom # 2 (secundair), en de master bevat alle regelaars, een kleine transformator, enz. In het geval. (is de belangrijkste). Wees voorzichtig bij het demonteren van de drive-speaker, aangezien de achterklep meestal niet gemakkelijk los te maken is. Dit komt door het feit dat de speakers aan de voorkant zijn gesoldeerd en daar vastgeschroefd.

hoe kolommen te demonteren?
hoe kolommen te demonteren?

Stap 3

Sommige luidsprekerfabrikanten kunnen de onderdelen van de kast aan elkaar lijmen of nietjes gebruiken. Een zakmes komt je te hulp, het is wenselijk dat het mes sterk is. De nietverbinding is de sterkste verbinding.

Er zijn ook opties om de wanden van de luidsprekers vanaf de onderkant aan te sluiten, u moet eerst de poten van de luidsprekers losdraaien en vervolgens de verbindingsschroeven.

Aanbevolen: