Hoe Ontgrendel Je Je Alcatel-telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Ontgrendel Je Je Alcatel-telefoon
Hoe Ontgrendel Je Je Alcatel-telefoon

Video: Hoe Ontgrendel Je Je Alcatel-telefoon

Video: Hoe Ontgrendel Je Je Alcatel-telefoon
Video: How to hard reset Alcatel 1 5033D/5033X. Unlock pin, pattern, password lock. 2024, Mei
Anonim

Als je een Alcatel-telefoon in het buitenland hebt gekocht, houd er dan rekening mee dat deze de ontgrendelingscodes niet kan herkennen als deze zich al in Rusland bevindt. Dit is echter niet de enige mogelijke situatie waarin u uw telefoon dringend moet ontgrendelen, maar er zijn geen codes bij de hand.

Hoe ontgrendel je je Alcatel-telefoon
Hoe ontgrendel je je Alcatel-telefoon

instructies:

Stap 1

Om uw telefoon te ontgrendelen, gebruikt u een speciaal programma SmartMoto dat is ontworpen voor het knipperen van veel telefoonmodellen met en zonder Smart-Clip. Download dit programma via de link: www.smart-clip.com/smartmoto.php. Officieel worden Alcatel MTK-gebaseerde telefoons niet ondersteund door SmartMoto, maar binnenlandse testers hebben het tegenovergestelde bewezen

Stap 2

Nadat je de link hebt gevolgd en het programma hebt gedownload, sluit je Smart-Clip aan op je computer. Voer nu het programma uit. Selecteer in het menuvenster van de telefoonverbinding "USB Smart Clip" en klik vervolgens op "Zoeken". Vul het registratieformulier zorgvuldig in en ontvang na het invullen de Smart-Clip-activeringscode.

Stap 3

Voordat u met SmartMoto aan de slag gaat, moet u de compatibiliteit van het programma met het besturingssysteem van uw computer instellen. Voor een correcte werking van het programma in de nieuwste versies van MS Windows, start u het, opent u het gedeelte Smart-Clip en vinkt u het vakje aan naast de optie "Verbied het systeem om LPT-poorten te pollen". Start vervolgens uw computer opnieuw op.

Stap 4

Sluit de S-Card aan op een van de USB-poorten van uw computer. Start vervolgens SmartMoto. Selecteer "PC COM-poorten" in het menu "Telefoonverbinding". Klik op het tabblad MTK-modellen. Verbind vervolgens de losgekoppelde telefoon met de computer met behulp van de COM-datakabel en selecteer deze COM-poort in SmartMoto.

Stap 5

Klik daarna op "Ontgrendelcodes lezen" en volg de instructies die in het logvenster verschijnen. Zo kun je bijvoorbeeld de functie "Werken met de tweede IMEI" activeren als je telefoon twee simkaarten heeft. In die tijd:

- houd de aan / uit-knop op de telefoon ingedrukt;

- laat het los zodra het bericht "Ontgrendelingscodes lezen" in het SmartMoto-venster verschijnt.

Stap 6

Koppel nu uw telefoon los van de COM-poort en schakel deze uit. Plaats eerst de simkaart die u niet nodig heeft in uw telefoon en schakel deze in. Voer de code in die door SmartMoto wordt geïdentificeerd in het venster dat in het menu verschijnt.

Aanbevolen: