Alcatel Pixi 4 Plus Power: Specificaties, Prijs, Beoordelingen

Inhoudsopgave:

Alcatel Pixi 4 Plus Power: Specificaties, Prijs, Beoordelingen
Alcatel Pixi 4 Plus Power: Specificaties, Prijs, Beoordelingen

Video: Alcatel Pixi 4 Plus Power: Specificaties, Prijs, Beoordelingen

Video: Alcatel Pixi 4 Plus Power: Specificaties, Prijs, Beoordelingen
Video: Распаковка Alcatel Pixi 4 Plus Power 5023F / Unboxing Alcatel Pixi 4 Plus Power 5023F 2024, Mei
Anonim

Smartphone-marktreuzen zoals Samsung, Apple, Xiaomi zijn al bekend bij de gemiddelde consument en hebben zich al gevestigd. Hoe zit het met onbekende bedrijven? Ze moeten op alle mogelijke manieren verzinnen, verschillende "broodjes" aan hun gadgets toevoegen om een stukje van de taart voor zichzelf te pakken. Een daarvan is Alcatel en het nieuwe product is "Alcatel Pixi 4 Plus Power".

Alcatel Pixi 4 Plus Power: specificaties, prijs, beoordelingen
Alcatel Pixi 4 Plus Power: specificaties, prijs, beoordelingen

Het belangrijkste kenmerk van deze telefoon is een zeer grote batterijlading. 5000 "machi" is genoeg voor 4 dagen intensief gebruik. Bovendien kan hij als powerbank worden gebruikt en indien nodig andere smartphones opladen. En aangezien deze smartphone tot de klasse van "staatswerknemers" behoort, kan hij niet anders dan indruk maken. Op dit moment schommelt de prijs rond de $ 85.

De Alcatel Pixi 4 Plus Power werd uitgebracht in 2017 en tot nu toe is de interesse ervoor niet afgenomen. De telefoon kan een "werkpaard" worden genoemd voor alledaagse taken, dus het is niet geschikt voor mensen die vaak graag games spelen. Zoals gebruikers echter opmerken, worden de ingetogen prestaties volledig beloond door de enorme autonomie.

Apparatuur

De telefoon wordt geleverd in een heldere verpakking met één oplader en een micro-usb → micro-usb-kabel. De fabrikant deed de koptelefoon niet op en deed het juiste, want de koptelefoon bij staatsmedewerkers is vaak niet van de beste kwaliteit en het zou veel beter zijn om tegen betaling een koptelefoon van hoge kwaliteit te kopen.

De behuizing van de telefoon is gemaakt van plastic, hierdoor kunnen er gemakkelijk krassen op komen en het uiterlijk verpesten. In onze markt vindt u overdag echter geen bumpers voor deze telefoon met vuur, maar u kunt deze gelukkig wel in een online winkel bestellen, bijvoorbeeld "Aliexpress".

Kenmerken

Mobiele data

Het apparaat ondersteunt de meeste 2G-banden, dus er bestaat geen twijfel over de kwaliteit van mobiele communicatie. In 3G-netwerken worden slechts 2 bereiken ondersteund: "UMTS 900, UMTS 2100". Mobiel internet werkt niet stabiel bij alle operators. Wat betreft de kwaliteit van mobiele communicatie, beoordeelden gebruikers de telefoon met 4 op 5.

Wifi

Wat betreft ieders favoriete, en vaak gratis wifi, alles is hier prima. Het signaal wordt gestaag opgevangen.

Geluid

Een veel voorkomend probleem bij deze apparaten is het rammelen van de luidspreker en al snel volledig onbruikbaar. Ook zijn ziekten die verband houden met de microfoon niet ongewoon. Hier kun je een loterij zeggen, dit is tenslotte een staatsmedewerker.

Accu

De batterij van deze smartphone verdient speciale aandacht. Bij verhoogde belasting konden sommige gebruikers het slechts één keer per 6 dagen opladen. Uw smartphone kan andere elektronische apparaten opladen. Voor deze doeleinden wordt de kit al geleverd met een micro-usb → micro-usb-kabel.

Uitvoering

De telefoon kan de dagelijkse routinetaken gemakkelijk aan, maar het spelen van min of meer "moeilijke" games voor hardware zal zeer problematisch zijn.

Camera

De opnamekwaliteit van de smartphone is ondermaats. Zoals bij alle budgettelefoons, maakt de 13-megapixelcamera relatief goede foto's bij voldoende licht en verschrikkelijk als er geen licht is.

Aanbevolen: