Hoe Maak Je Een Telefoonnummer Geheim

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Telefoonnummer Geheim
Hoe Maak Je Een Telefoonnummer Geheim

Video: Hoe Maak Je Een Telefoonnummer Geheim

Video: Hoe Maak Je Een Telefoonnummer Geheim
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is het moeilijk om je een persoon voor te stellen zonder een mobiele telefoon, die is ontworpen om te communiceren met zijn vrienden en familie. Er zijn veel tariefplannen van verschillende mobiele operators, zodat iedereen voor zichzelf de meest geschikte optie kan kiezen. In bepaalde gevallen, als u anoniem wilt blijven, kunt u uw telefoonnummer verbergen en weet uw potentiële gesprekspartner niet wie hem belt.

Hoe maak je een telefoonnummer geheim
Hoe maak je een telefoonnummer geheim

instructies:

Stap 1

De kosten van een minuut gesprek zijn voor de meeste operators vrij laag, daarom is mobiele communicatie beschikbaar voor de algemene bevolking van ons land, en daarmee veel nuttige diensten en mogelijkheden voor abonnees.

Als je een HTC Desire-telefoon hebt, kun je je eigen nummer als volgt verbergen. Druk in het hoofdmenu achtereenvolgens op de volgende items: instellingen - oproepinstellingen - aanvullende instellingen - mijn nummer. Op het scherm ziet u drie opties: standaardnetwerk, nummer verbergen, nummer weergeven. Door op "nummer verbergen" te klikken, kunt u uw eigen telefoonnummer classificeren. Veel moderne mobiele apparaten zijn uitgerust met een vergelijkbare functie, dus maak je geen zorgen als je een ander model hebt - misschien zit deze functie ook in je telefoon.

Stap 2

Sommige mobiele operators bieden anonimiteit aan en niemand zal het telefoonnummer van de beller kunnen achterhalen. Zo heeft het bedrijf MTS de dienst "Nummeridentificatiebeperking" geïntroduceerd, waarmee u met eenvoudige handelingen uw eigen nummer kunt classificeren. Om te voorkomen dat uw telefoonnummer op het display van de ontvanger van de oproep wordt weergegeven, kiest u de volgende combinatie - # 31 # (telefoonnummer van de abonnee) en drukt u op de knop "bellen". Met deze functie kunt u onopgemerkt blijven en uw dierbaren en vrienden of volslagen vreemden bellen.

Door dit soort anonimiteit te gebruiken, kan niemand je vinden op je telefoonnummer. Helaas biedt deze dienst volop mogelijkheden voor oplichters en allerlei avonturiers die onder het mom van anonimiteit illegale handelingen als chantage, afpersing en nog veel meer kunnen plegen. Als dergelijke acties op uw adres zijn uitgevoerd, neem dan onmiddellijk contact op met de wetshandhavingsinstanties, die, door contact op te nemen met de mobiele operator, de indringers zullen vinden en ze zullen bestraffen in de ruimste zin van de wet.

Aanbevolen: