Hoe Stuur Je Een Gratis Sms Naar "Life"

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Een Gratis Sms Naar "Life"
Hoe Stuur Je Een Gratis Sms Naar "Life"

Video: Hoe Stuur Je Een Gratis Sms Naar "Life"

Video: Hoe Stuur Je Een Gratis Sms Naar
Video: How to send Free SMS Without Mobile Number | how to send free sms online | Free SMS 2024, Mei
Anonim

Mobiele operator "Life" is actief op het grondgebied van Oekraïne en biedt abonnees verschillende mobiele diensten aan. Als de telefoonrekening geen geld meer heeft, kunnen abonnees op verschillende manieren een gratis sms naar Life sturen.

Ontdek hoe u gratis sms naar Life kunt sturen
Ontdek hoe u gratis sms naar Life kunt sturen

Hoe stuur je een gratis sms naar Life vanaf je telefoon

Het verzenden van een gratis sms-bericht naar Life vanaf een mobiele telefoon is alleen beschikbaar binnen de Call Me-service, het kan worden gebruikt door abonnees met onvoldoende saldo om te bellen. Om het te activeren volstaat het om een sms-bericht met de tekst "Bel mij terug" naar het gewenste nummer te sturen, waardoor de abonnee u terug kan bellen vanaf zijn telefoon.

Je kunt ook op andere manieren een gratis sms naar Life sturen met een nul- of negatief saldo. Probeer bijvoorbeeld de combinatie * 124 * 3 * (abonneenummer) # of stuur een sms met het gewenste telefoonnummer van de abonnee naar 124. Houd er rekening mee dat u binnen de "Bel mij terug"-service niet meer dan 5 verzoeken per dag. Neem voor meer informatie over de beschikbare gratis sms-berichtendiensten contact op met de operator op 5433.

Hoe stuur je gratis een sms naar "Life" vanaf een computer

Gebruik een van de speciale internetsites om vanaf je computer gratis SMS naar Life te sturen. Het gemakkelijkst te gebruiken is "SMS. DN. UA". Hier moet u het bedrijf "Life" als uw operator aangeven, vervolgens uw volledige mobiele telefoonnummer en de tekst van het bericht zelf (maximaal 280 tekens) invoeren en vervolgens op "Verzenden" klikken.

Andere bronnen die gratis sms-verzending naar Life via internet aanbieden, werken op dezelfde manier. Wees voorzichtig en controleer de sites die u wilt gebruiken. Zoek online naar beoordelingen en zorg ervoor dat ze echt gratis zijn.

Aanbevolen: