Hoe Het Nummer Van De Simkaart Beeline Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nummer Van De Simkaart Beeline Te Achterhalen?
Hoe Het Nummer Van De Simkaart Beeline Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Nummer Van De Simkaart Beeline Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Nummer Van De Simkaart Beeline Te Achterhalen?
Video: Разблокировка любого смартфона, планшета, модема Билайн под все симкарты 2024, Mei
Anonim

In ons land zijn volgens veel experts de populairste mobiele operators MTS en Beeline. De rest loopt ver achter op de leiders. Een groot aantal verschillende tariefplannen die door deze operatoren worden aangeboden, stellen elke persoon in staat om de beste optie voor zichzelf te kiezen.

Hoe het nummer van de simkaart Beeline te achterhalen?
Hoe het nummer van de simkaart Beeline te achterhalen?

instructies:

Stap 1

In sommige situaties is het erg belangrijk om alle functies en mogelijkheden van een mobiele telefoon te kunnen gebruiken, zonder welke het soms erg moeilijk is om te weten. Vaak is het nodig om het simkaartnummer te achterhalen, als je het hebt gevonden, en je hebt het gratis gekregen. Als je het simkaartnummer op Beeline wilt weten, bel dan * 111 #. Ga vervolgens van alle aangeboden opties naar het menu "Mijn Beeline" door op nummer 2 te drukken. Druk vervolgens op 1 en ga naar mijn gegevens. Druk ten slotte op nummer 2 om uw eigen nummer te vinden. Deze methode is de eenvoudigste en meest effectieve.

Stap 2

Als u om de een of andere reden uw nummer niet op de bovenstaande manier kunt vinden, ga dan de andere kant op. Plaats de simkaart in de telefoon en bel het nummer van een vriend of kennis die in de buurt is. Dan verschijnt uw telefoonnummer op het telefoonscherm van de abonnee.

Stap 3

De Beeline-simkaart moet strikt worden gebruikt voor het beoogde doel. Anders kan het breken en moet u veel tijd en moeite besteden aan het herstel ervan. Als u na het uitvoeren van alle bovenstaande methoden het simkaartnummer niet hebt kunnen achterhalen, neem dan contact op met het kantoor van de mobiele operator. Daar zullen ze je zeker helpen en na een tijdje kun je het telefoonnummer naar eigen inzicht gebruiken: vertel het aan je vrienden en kennissen of gebruik het om je rekening op te waarderen in de mobiele snelle betaalterminal.

Stap 4

beeline wordt direct na aankoop uitgevoerd. In de regel is de verkoper verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Als je om welke reden dan ook een niet-geactiveerde kaart hebt gekregen, om het saldo te activeren * 101 * 1111 # bel, om de beller-ID * 110 * 061 # te activeren. Na het voltooien van deze procedure heeft u toegang tot alle diensten die Beeline aan haar abonnees levert. Kies zelf het meest optimale tariefplan. En u kunt elke dag tegen de scherpste prijs uw kennissen, vrienden en familie bellen. Probeer de status van uw account te controleren, zodat u, in het geval dat er weinig geld op staat, dit tijdig kunt aanvullen.

Aanbevolen: