Hoe De Afstandsbediening Te Flashen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Afstandsbediening Te Flashen?
Hoe De Afstandsbediening Te Flashen?

Video: Hoe De Afstandsbediening Te Flashen?

Video: Hoe De Afstandsbediening Te Flashen?
Video: How to Program your Android TV box Remote 2024, April
Anonim

Bij aanschaf van een nieuwe afstandsbediening/sleutelhanger voor uw auto dient u deze te flashen. Dit is nodig om de afstandsbediening aan te melden in het auto alarmsysteem. Mogelijk heeft u een nieuwe afstandsbediening nodig in geval van verlies/storing van de oude, of als u een extra afstandsbediening wilt hebben.

Hoe de afstandsbediening te flashen?
Hoe de afstandsbediening te flashen?

Noodzakelijk

  • - afstandsbediening / sleutelhanger;
  • - auto.

instructies:

Stap 1

Knipper met de afstandsbediening in de auto, zet hiervoor het contact aan en druk vervolgens vier seconden op de vergrendelknop op de afstandsbediening. Zet vervolgens het contact gedurende 4 seconden uit. Herhaal deze stappen nog twee keer. Zet het contact van de auto aan. Klik binnen 4 seconden op de vergrendelknop van de afstandsbediening. Zorg ervoor dat de elektrische deurvergrendeling is geactiveerd. Voer deze actie drie keer uit. Zo kunt u de afstandsbediening aanmelden bij de machine. In totaal kun je maximaal drie sleutelhangers maken.

Stap 2

Gebruik de volgende methode om de afstandsbediening van uw auto te programmeren. Houd er rekening mee dat het geheugen van het afstandsbedieningssysteem de codes van drie afstandsbedieningen kan opslaan. Als u de vierde invoert, wordt de eerste automatisch gewist. Overschrijd de toegestane pauze tussen stappen niet. Zorg ervoor dat alle portieren, kofferdeksel en motorkap gesloten zijn voordat u de afstandsbediening laat knipperen.

Stap 3

Zet het contact van de auto aan, draai de sleutel naar de ON-positie en druk vervolgens, na niet meer dan vier seconden, op de vergrendelknop, terwijl u de afstandsbediening op de ontvanger richt, die zich in de buurt van de hoofdschakelaar van de elektrische ruitbediening bevindt. Zet het contact 1 tot 4 seconden uit. Voer vervolgens de bovenstaande stappen opnieuw uit. Er mogen niet meer dan vier seconden zitten tussen het inschakelen, het indrukken van de knoppen en het uitschakelen van het contact, anders kunt u de afstandsbediening niet programmeren.

Stap 4

Zet het contact aan, druk op de vergrendelknop en richt de afstandsbediening op de ontvanger bij de elektrisch bedienbare ruiten. Zorg ervoor dat u het geluid van het slotmechanisme hoort. Druk nogmaals op de vergrendelknop. U heeft dan tien seconden de tijd om de afstandsbedieningen die u wilt onthouden te programmeren.

Stap 5

Om dit te doen, klikt u op hun knoppen voor sluiten / openen. Op dit moment zou het geluid van het slotmechanisme moeten klinken. Zet het contact af, verwijder de sleutel. Controleer of alle afstandsbedieningen goed werken.

Aanbevolen: