Manieren Om Simkaarten Te Blokkeren Beeline

Inhoudsopgave:

Manieren Om Simkaarten Te Blokkeren Beeline
Manieren Om Simkaarten Te Blokkeren Beeline

Video: Manieren Om Simkaarten Te Blokkeren Beeline

Video: Manieren Om Simkaarten Te Blokkeren Beeline
Video: Эксперимент сим карты Билайн 2024, Mei
Anonim

Alle mobiele operators hebben een speciale service waarmee je je simkaart voor altijd of voor een bepaalde periode kunt blokkeren. Er zijn immers momenten waarop u uw simkaart moet blokkeren. Voor klanten van Beeline zijn er bijvoorbeeld verschillende manieren om simkaarten te blokkeren. En als het later nodig is, kan de klant zijn nummer herstellen.

Hoe simkaart Beeline te blokkeren
Hoe simkaart Beeline te blokkeren

Simkaart blokkeren Beeline

Meestal wordt simkaartblokkering gebruikt door degenen die dezelfde simkaart hebben verloren of gestolen. In dat geval sluit je de kaart gratis af op het kantoor van het bedrijf. Maar als u de simkaart op vrijwillige basis tijdelijk blokkeert (bijvoorbeeld in verband met vertrek), dan moet u eerst 30 roebel betalen, daarna één roebel per dag als maandelijkse vergoeding (deze kosten verschillen soms - het hangt allemaal af van uw tariefplan). Voorwaarde: het rekeningsaldo moet positief zijn. Dan kan een persoon de Beeline-simkaart altijd ontgrendelen. Is de kaart een jaar niet gebruikt, dan wordt deze automatisch afgesloten. Dan is het niet mogelijk om het nummer terug te geven - het wordt teruggestuurd naar de database, dan wordt het weer vrijgegeven en kan het worden gekocht.

Simkaarten blokkeren Beeline op kantoor

Een specialist in het Beeline-kantoor helpt u het Beeline-nummer te blokkeren. Vergeet hiervoor niet uw contract en paspoort mee te nemen. Voert u de handeling voor een derde uit, dan heeft u een notarisverklaring nodig. U kunt al uw vragen stellen aan een medewerker van het bedrijf.

Simkaart Beeline per telefoon uitschakelen

Een zeer handige manier voor degenen die geen tijd hebben om het Beeline-kantoor te bezoeken. Hiervoor dient u telefonisch contact op te nemen met een medewerker van het bedrijf. Stel direct een contract en een paspoort op, zodat u na een telefoontje niet naar papieren hoeft te zoeken. U heeft deze documenten nodig om het gebruiksrecht van de simkaart te bevestigen. U kunt een van deze nummers bellen: 0711, 74959748888, 88007000611. U wordt gecontacteerd door een specialist, leg hem uit dat u de simkaart moet blokkeren. Nadat u de vragen heeft beantwoord, met behulp waarvan de specialist verduidelijkt of u een simkaart bezit, zal hij de handeling uitvoeren om uw nummer te sluiten. Welnu, om de simkaart te ontgrendelen, moet u de gepresenteerde nummers opnieuw bellen.

Simkaartvergrendelingen via internet

Elke abonnee kan zich registreren in zijn persoonlijke account. Het kantoor van Beeline heeft een prettige interface, u kunt er gemakkelijk achter komen wat wat is. Na registratie kunt u het tariefplan beheren, geldgegevens ontvangen, corresponderen met de operator, aanvullende diensten aansluiten, geld overboeken van de Beeline-simkaart naar een andere telefoon. U kunt daar ook uw saldo opwaarderen.

Op de hoofdpagina van de officiële Beeline-website kunt u zich registreren. Ga vanuit het hoofdmenu naar "Informatie over uw kamer". Klik vervolgens op "Blokkeren". Nu hoef je alleen nog maar de eenvoudige instructies van de dienst te volgen om je simkaart te blokkeren. U kunt een geblokkeerde kaart ook herstellen via uw persoonlijke account.

Aanbevolen: