PSP Inschakelen Met Firmware

Inhoudsopgave:

PSP Inschakelen Met Firmware
PSP Inschakelen Met Firmware

Video: PSP Inschakelen Met Firmware

Video: PSP Inschakelen Met Firmware
Video: How to Mod Any PSP on Firmware 6.61 or Lower! - Infinity 2.0 Permanent CFW 2024, April
Anonim

De PlayStation Portable-gameconsole kan van verschillende typen zijn, er zijn ook verschillende firmwareprogramma's op geïnstalleerd, die in sommige opzichten de principes van het werken ermee veranderen, soms leidt dit niet tot de beste resultaten.

PSP inschakelen met firmware
PSP inschakelen met firmware

Noodzakelijk

nieuwe batterij

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de settopbox niet op de gebruikelijke manier wordt ingeschakeld nadat deze opnieuw is geflitst. Als de veranderingen er zeker mee te maken hebben, controleer dan de werking van de batterij. Er ontstaan vaak problemen bij het gebruik ervan, wanneer gebruikers de originele batterij voor het flashen van het apparaat niet kunnen vinden en, na het vervangen van de software, Chinees gaan gebruiken. Zelfs het feit dat ze op je PlayStation Portable passen, garandeert niet dat hij soepel wordt ingeschakeld.

Stap 2

Probeer de batterij te vervangen door een nieuwe nadat u deze in een winkel heeft gecontroleerd. De beste optie zou zijn om standaardbatterijen te kopen, die u ook in online winkels kunt bestellen als ze niet verkrijgbaar zijn in de verkooppunten van apparatuur in uw stad.

Stap 3

Controleer het flashprogramma dat je voor je PlayStation Portable hebt gebruikt op virussen. Controleer het opnieuw met behulp van de bijgewerkte databases van het antivirusprogramma en controleer vervolgens op de aanwezigheid van schadelijke code.

Stap 4

Schakel ook de controle van de geheugenmodules van uw gameconsole in door eerst de geheugenkaart met een speciale adapter op de computer aan te sluiten. Het is niet overbodig om het apparaat naar een servicecentrum te brengen om het probleem te diagnosticeren en op te lossen. Als dit de eerste keer is dat je het apparaat flasht, probeer het dan opnieuw met een ander programma dat positief is beoordeeld door andere PlayStation Portable-gebruikers.

Stap 5

Zorg ervoor dat je het apparaat alleen flasht vanaf de originele PlayStation Portable-batterij, anders wordt het programma niet geïnstalleerd of maak je je gameconsole kapot. Hoe zeker u ook bent, u kunt het beschadigde apparaat het beste toevertrouwen aan de specialisten van servicecentra. U kunt hun locatie achterhalen door de juiste vraag op het stadsforum te stellen.

Aanbevolen: