Een Sony Ericsson-telefoon Russificeren

Inhoudsopgave:

Een Sony Ericsson-telefoon Russificeren
Een Sony Ericsson-telefoon Russificeren

Video: Een Sony Ericsson-telefoon Russificeren

Video: Een Sony Ericsson-telefoon Russificeren
Video: Проверка 5 ретро телефонов из Германии. Sony Ericsson K510i. Emporia. Motorola 118. Samsung S5300 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat het telefoonmodel dat je uit het buitenland hebt meegenomen geen Russification heeft. Hoe een Sony Ericsson-telefoon correct te flashen, ongeacht het model?

Een Sony Ericsson-telefoon russificeren
Een Sony Ericsson-telefoon russificeren

instructies:

Stap 1

Eerst moet u de taalbestanden zelf hebben (met de extensies lng en t9). Dus het ru.lng-bestand is verantwoordelijk voor de Russificatie van het menu, en het ru.t9-bestand is respectievelijk verantwoordelijk voor het T9-woordenboek.

Stap 2

Beide bestanden moeten in een verborgen bestandssysteem worden geïnstalleerd, namelijk in de directory TPA / PRESET / SYSTEM / LANGUAGE. Originele bestanden downloaden uit het sitearchief www.topse.ru/files/cat73.html. Dit is een site voor fans van dit merk, dus het is geen misdaad om deze link te gebruiken

Stap 3

Toegang tot het verborgen bestandssysteem van uw telefoon. Om dit te doen, moet u het JDFlasher-programma gebruiken. Als je een telefoon uit de Sony Ericsson-serie hebt die begint met A2, gebruik dan de A2 Uploader.

Stap 4

Nadat de telefoon het programma heeft gestart, gaat u naar TPA / PRESET / SYSTEM / LANGUAGE. Zoek de bestanden lng.lst, lng.dat en allow_language.txt in de map Taal. Markeer ze en verwijder ze uit het telefoongeheugen. Overigens zijn deze bestanden mogelijk niet meer aanwezig op telefoons uit de Sony Ericsson A2-serie. Verwijder alle overbodige talen uit de map Taal.

Stap 5

Kopieer de nieuwe taalbestanden (met de extensies lng en t9) naar de map Taal. Let op: alle taalnamen moeten in kleine letters worden gespeld, inclusief de extensie.

Stap 6

Maak een custom_upgrade.xml-back-upbestand op uw computer. Schrijf daarin de talen die u in de telefoon hebt ingevoerd. Sla het resulterende bestand op en kopieer het naar de map TPA / PRESET / CUSTOM /.

Stap 7

Sluit dit programma af. Zet je telefoon aan en controleer of de talen werken.

Stap 8

Er is ook een minder moeilijke manier. Koop het Setoile tope-programma op de website sezo-ne.ru, 1.11. Plaats vervolgens de firmwarebestanden in het venster Bestanden. U kunt deze bestanden ook downloaden van de website sezo-ne.ru. Plaats de finalisatiebestanden in het MEDL-brandenvenster. Druk op FLASH en wacht tot de firmwarebestanden zijn geïnstalleerd.

Aanbevolen: