Een Toegangspunt Instellen Op Megaphone

Inhoudsopgave:

Een Toegangspunt Instellen Op Megaphone
Een Toegangspunt Instellen Op Megaphone

Video: Een Toegangspunt Instellen Op Megaphone

Video: Een Toegangspunt Instellen Op Megaphone
Video: Обзор MegaFon Optima 2024, Mei
Anonim

De instellingen van het toegangspunt op mobiele apparaten die gebruikmaken van de services van de mobiele provider Megafon, verschillen afhankelijk van het telefoonmodel en de regio waar de gebruiker woont. Het algemene principe blijft echter hetzelfde.

Een toegangspunt instellen op Megaphone
Een toegangspunt instellen op Megaphone

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat de instellingen van het toegangspunt afhankelijk zijn van de regio van de woonplaats van de abonnee. Gebruik degene die je nodig hebt: - internet.mc - voor Megafon Center; - internet.kvk - voor Megafon Caucasus; - internet.mcu - voor Megafon South-West; - internet.sib - voor Megafon Siberia; - internet.volga - voor Megafon Volga-regio; - internet.usi.ru - voor Utel; - internet.ycc.ru - voor Motive.

Stap 2

Voor de meeste gewone Nokia-telefoons moet u het menu van de telefoon openen en naar het item "Instellingen" gaan. Selecteer het item "Configuratie" en open de link "Persoonlijke configuratie-instellingen". Selecteer de opdracht "Toevoegen" en selecteer de optie "Internet". Typ de juiste velden in: - Megafon GPRS-Internet - in de regel "Accountnaam"; - een willekeurige pagina - "Startpagina"; - lege regel - "Gebruikersnaam"; - nee - "Met voorkeurstoegangspunt".

Stap 3

Ga naar het gedeelte "Instellingen toegangspunt", specificeer: - Uitgeschakeld - in de regel "Proxy"; - Pakketgegevens - in het veld "Datakanaal"; - internet.extension_required_region - in de regel "Ingangspunt"; - Normaal - in het veld "Verificatietype" "; - lege tekenreeks -" Gebruikersnaam "; - lege tekenreeks -" Wachtwoord ".

Stap 4

Keer terug naar het Megafon GPRS-internet item en klik op de link "Opties". Gebruik de opdracht "Inschakelen".

Stap 5

Voor de meeste modellen Nokia-smartphones moet u ook aanvullende parameters opgeven: - IPv4 - in de regel "Netwerktype"; - Automatisch - in het veld "IP-adres telefoon"; - 0.0.0.0. - in de regel "Primaire DNS"; - 0.0.0. - in het veld "Secundaire DNS"; - Nee - in de regel "Proxyserveradres"; - 0 - in het veld "Proxypoortnummer".

Stap 6

Hoewel de bovenstaande stappen van toepassing zijn op Nokia-telefoons, is de overgrote meerderheid van de telefoonmodellen van andere fabrikanten op dezelfde manier geconfigureerd. Er kunnen kleine verschillen zijn in de namen van de menu-items van de apparaten, maar alle waarden van de instellingen veranderen niet.

Aanbevolen: