Een Alarmbeltoon Instellen

Inhoudsopgave:

Een Alarmbeltoon Instellen
Een Alarmbeltoon Instellen

Video: Een Alarmbeltoon Instellen

Video: Een Alarmbeltoon Instellen
Video: How To Add Custom Alarm Sounds On An Android Device 2024, Mei
Anonim

Het installeren van een melodie die je leuk vindt op een gsm-alarm kost niet veel tijd van een persoon, alle acties duren niet langer dan vijf minuten.

Een alarmbeltoon instellen
Een alarmbeltoon instellen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon
  • - PC
  • - toegang tot internet
  • - synchronisatie van een mobiele telefoon met een pc

instructies:

Stap 1

Download de melodie naar de computer. Om de melodie die u leuk vindt naar uw computer te downloaden, hoeft u alleen maar de bijbehorende zoekopdracht in het veld van de zoekmachine in te voeren. Gebruik de diensten van een van de aangeboden sites om de melodie op uw computer op te slaan. Nadat de melodie op uw pc staat, moet u deze naar uw mobiele telefoon overbrengen.

Stap 2

Een melodie overbrengen naar een mobiele telefoon. Om dit te doen, moet u uw telefoon verbinden met de computerinterface. Installeer de software die bij het apparaat is geleverd op uw pc en sluit vervolgens uw mobiele telefoon aan op de computer met behulp van de USB-kabel die ook bij het apparaat is geleverd. Selecteer in het gestarte programma het gedeelte "Muziek" en kopieer de gedownloade melodie erin. Nu kunt u het instellen als uw alarm.

Stap 3

Een beltoon instellen voor een wekker. U kunt de volgende methoden gebruiken om de beltoon in te stellen als alarmsignaal. Methode één. Definieer in de alarminstellingen de melodie die als signaal naar de telefoon wordt gestuurd en sla de wijzigingen op. Methode twee. Navigeer in het gedeelte "Muziek" naar de gewenste melodie en open de opties. Stel in de opties de parameters "Instellen op alarm" voor de melodie in en sla de instellingen op.

Aanbevolen: