Hoe U De Code Van Uw Mobiel Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Code Van Uw Mobiel Kunt Achterhalen
Hoe U De Code Van Uw Mobiel Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Code Van Uw Mobiel Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Code Van Uw Mobiel Kunt Achterhalen
Video: HOW TO UNLOCK YOUR OWN IPHONE WITHOUT CODE? - #WISTJEDAT 2024, Mei
Anonim

Elke mobiele telefoon heeft een unieke IMEI-identificatiecode. Het wordt in de fabriek geïnstalleerd en maakt een volledige en nauwkeurige identificatie van het apparaat in het GSM-netwerk mogelijk. Als de telefoon is geflitst, is deze code mogelijk gewijzigd, dus u moet deze indien nodig achterhalen.

Hoe u de code van uw mobiel kunt achterhalen
Hoe u de code van uw mobiel kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

Onderzoek de doos waarin de mobiele telefoon is gekocht. Er moet een speciale sticker met het serienummer en de fabrieks-IMEI-code op worden geplakt. Ook bevindt de fabriekscode zich onder de batterij van het apparaat in de buurt van de bijbehorende inscriptie. Om het te vinden, moet u de telefoon uitschakelen, het batterijklepje verwijderen en de informatie eronder lezen.

Stap 2

Herschrijf de IMEI-code in een notitieblok of sla deze op uw computer op. Wanneer de telefoon voor de eerste keer wordt aangesloten, wordt deze code gelezen op de apparatuur van het mobiele bedrijf. Hierdoor kan het apparaat worden geïdentificeerd bij verlies of diefstal. Als de mobiele telefoon was geflitst, kan deze code worden gewijzigd, wat enige problemen met zich meebrengt bij het vinden van een verlies.

Stap 3

Kies * # 06 # op uw mobiele telefoon in de standby-modus. Er verschijnt een 15-cijferig nummer van de IMEI-code, die het wenselijk is om op een apart blad te herschrijven. Deze methode moet elke keer worden uitgevoerd wanneer het apparaat opnieuw wordt geflashed of de behuizing wordt gewijzigd, wat een wijziging in de code kan veroorzaken.

Stap 4

Bepaal de mobiele telefooncode van Apple's IPhone. Ga hiervoor naar het menu "Instellingen". Selecteer het gedeelte "Algemeen" en ga naar het item "Over apparaat". Scroll naar beneden op de pagina totdat je de inscriptie IMEI ziet. Dit is de code voor uw mobiele telefoon.

Stap 5

Controleer aan de hand van deze methoden of de code van de mobiele telefoon op de doos en in de telefoon zelf staat. Dit voorkomt dat u een kapot of geflitst apparaat koopt. Als u uw mobiele telefoon bent kwijtgeraakt, kunt u met de IMEI-code contact opnemen met elke politiedienst en een bijbehorende verklaring schrijven. Daarna wordt een verzoek verzonden naar de mobiele operator, die de informatie over de eigenaar controleert, bevestigt dat u de eigenaar van de telefoon bent en informatie geeft over de laatste locatie van het mobiele apparaat.

Aanbevolen: