Een Multimediaprojector Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Multimediaprojector Kiezen
Een Multimediaprojector Kiezen

Video: Een Multimediaprojector Kiezen

Video: Een Multimediaprojector Kiezen
Video: КАК ВЫБРАТЬ ПРОЕКТОР [ТОП-5] Ошибок При Выборе Проектора 2024, Maart
Anonim

Multimediaprojectoren zijn ontworpen om beelden over te brengen naar speciale schermen of andere oppervlakken. Ze worden gebruikt om presentaties te tonen en educatieve processen uit te voeren.

Een multimediaprojector kiezen
Een multimediaprojector kiezen

Noodzakelijk

Instructies voor het apparaat

instructies:

Stap 1

Een van de belangrijkste kenmerken van een multimediaprojector is de helderheid (lichtstroom) van het uitgezonden beeld. Ga je een beamer gebruiken met een scherm van 2-3 meter breed, kies dan voor een beamer met een lichtsterkte van minimaal 2000 lumen.

Stap 2

De kwaliteit van het waargenomen beeld wordt bepaald door het contrast. Besteed speciale aandacht aan deze indicator bij het kiezen van een multimediaprojector.

Stap 3

Vergeet natuurlijk niet de nominale resolutie die door de projector wordt ondersteund. Verwar het niet met het maximum, want niet alle apparaten zijn in staat om in alle bedrijfsmodi high-definition beelden te reproduceren. Gebruik een projector die een resolutie van 1600x1200 of hoger ondersteunt om met computergraphics en HD-video te werken.

Stap 4

Besteed aandacht aan het type scherpstelling van de afbeelding. Wanneer je met handmatige focus werkt, zul je constant de positie van de projector of het canvas moeten veranderen. Dergelijke apparaten zijn niet geschikt voor plafondmontage. Het is beter om een model te kiezen met een gemotoriseerde lens. Het is belangrijk op te merken dat handmatige scherpstelling over het algemeen nauwkeuriger is.

Stap 5

Ontdek de projectieafstand die door het apparaat wordt ondersteund. Vrijwel elk apparaat kan worden gebruikt bij het installeren van de projector in een vaste ruimte. Controleer indien nodig op luidspreker en versterker.

Stap 6

Zoek een multimediaprojector met de signaalontvangstpoorten die u nodig hebt. Dit kunnen analoge D-Sub, moderne digitale poorten zoals DVI of oudere S-videokanalen zijn.

Stap 7

Het is beter om digitale kanalen te gebruiken om verbinding te maken met pc's of laptops. Dit is het geval als de projector werkt met een hoge resolutie (HD en FullHD).

Aanbevolen: