Karaoke Inschakelen

Inhoudsopgave:

Karaoke Inschakelen
Karaoke Inschakelen

Video: Karaoke Inschakelen

Video: Karaoke Inschakelen
Video: Spitakci Hayko Hayk Ghevondyan PASHTELIS (karaoke) 2024, April
Anonim

De term "karaoke" heeft Japanse wortels en wordt vertaald als "kara" - leeg, "oke" - orkest. Geeft onafhankelijk zingen op muziek aan op basis van het werk van beroemde artiesten. In dit geval worden de woorden van het nummer op het scherm weergegeven.

Karaoke inschakelen
Karaoke inschakelen

Noodzakelijk

  • - microfoon;
  • - krachtige geluidskaart;
  • - krachtige luidsprekers;
  • - een programma voor het spelen van karaoke;
  • - software systeem synthesizer

instructies:

Stap 1

Stel uw computer in voor karaoke-zang. Sluit een microfoon aan op de systeemeenheid, pas de versterking aan (met behulp van de knop "instellingen") om uzelf in de luidsprekers te horen.

Stap 2

Voor helderder geluid hebt u mogelijk een nieuwe geluidskaart nodig, bijvoorbeeld een van deze: Digital (SB0220), Creative SB Live 5.1, Sound Card PCI, enz. Ze veranderen de toon en verbeteren het algehele geluid. De software daarvoor (drivers) is gratis te downloaden op internet. Bovendien maakt de aanwezigheid van een extra geluidskaart het veel gemakkelijker om de microfoon aan te zetten om te zingen. Steek gewoon de stekker in de overeenkomstige ingang.

Stap 3

Installeer een karaokeprogramma op uw computer. U kunt het downloaden van internet. Typ hiervoor in de zoekbalk van uw browser de zoekopdracht: Karaoke Player. Ga na het installeren van dit programma naar de instellingen opties en pas deze aan voor jouw computer. Door de aanwezigheid van een handig gebruikersmenu, waarin alles zoveel mogelijk gepland staat, zal het opzetten van een karaokeprogramma niet moeilijk zijn.

Stap 4

Als je gewone kleine computerluidsprekers hebt aangesloten, verander deze dan in professionele, krachtigere. Dan kun je het volledige spectrum van je stem waarderen en zonder problemen plezier hebben met je vrienden.

Stap 5

Installeer voor de beste weergave een softwaresysteemsynthesizer op uw computer, zoals de YAMAHA XG SoftSynthesizer S-YXG50. Ga daarna naar de instellingen van de karaokespeler en specificeer deze synthesizer als een apparaat dat karaokebestanden afspeelt.

Stap 6

Start uw computer opnieuw op, zoek de snelkoppeling naar het karaokeprogramma op het "bureaublad", start het programma. Selecteer een nummer uit de catalogus dat je leuk vindt, lees de tekst van het scherm en vergeet niet in de microfoon te zingen.

Aanbevolen: