Welk Merk Digitale Camera Is Het Beste

Inhoudsopgave:

Welk Merk Digitale Camera Is Het Beste
Welk Merk Digitale Camera Is Het Beste

Video: Welk Merk Digitale Camera Is Het Beste

Video: Welk Merk Digitale Camera Is Het Beste
Video: ULTIMATE 2021 Camera Buying Guide! 2024, April
Anonim

Korte beschrijving van bekende bedrijven - fabrikanten van digitale camera's. Review van enkele Canon-, Nikon- en Fujifilm-modellen, de meest populaire onder kopers in 2013-2014.

De keuze aan digitale camera's is groot
De keuze aan digitale camera's is groot

Noodzakelijk

  • Welke camera is het beste? Deze vraag wordt gesteld door iedereen die een nieuwe camera wil kopen. Het is moeilijk om zo'n vraag eenduidig te beantwoorden. Iemand heeft behoefte aan een simpele "zeepkist", iemand wil een DSLR camera met veel functies.
  • Om een keuze te maken, moet u meer weten over de fabrikant. Hier zijn 3 van 's werelds toonaangevende camerafabrikanten. Lees en trek conclusies.

instructies:

Stap 1

Het meest populaire bedrijf op de markt voor digitale camera's is Canon.

Canon is al jaren alleen gespecialiseerd in de productie van camera's.

Canon produceert camera's in 2 richtingen: Power Shot en lxus.

Power Shot heeft de volgende modellen: A 1400, A 2500, A 2600, etc.; compactcamera's met extensie - Power Shot sx170 is en sx510 hs; modellen met een waterdichte behuizing Power Shot d30, d20; camera's met aanzienlijke optica - Power Shot s120, s200; apparaten met een beweegbaar display op handmatige bediening - Power Shot g1x, g1x markell.

Ixus zijn sierlijke modellen. Bij hun productie vertrouwde het bedrijf op design als een "chip". Dit zijn de modellen - Ixus 132, 135, 140.

Canon Powershot d30
Canon Powershot d30

Stap 2

Nikon is een bekend merk over de hele wereld dat camera's produceert voor budget en professionele regie.

Het is beter voor beginners om "zeepbakjes" te nemen. Ze worden vertegenwoordigd door de volgende modellen: Nikon Coolpix s520. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te gebruiken.

Nikon D5000 - dit model is geschikt voor beginnende professionals. Het zal zeer nuttig zijn bij het beheersen van de kunst van fotografie.

De D3100 is Nikon's beste DSLR. Je kunt er hoge kwaliteit video op opnemen.

Pro's zullen dol zijn op een DSLR.

Nikon D3x is een professioneel model. De prijs ervoor zonder lens is 250-350 duizend roebel. Dienovereenkomstig zitten er maximaal 25 miljoen pixels in, de snelheid is 7 frames per seconde.

NikonD3X
NikonD3X

Stap 3

Fujifilm is een Japans bedrijf dat met grote verantwoordelijkheid de creatie van spiegelreflexcamera's benaderde. Ze zijn bedoeld voor professionals.

De opvallende vertegenwoordiger van de Fujifilm-camera is de X-E2. Opnamesnelheid - 7 frames per seconde. Het is aangepast voor CD-, SDHC- en SDXC-geheugenkaarten.

De kwaliteit van optica en afbeeldingen is zonder twijfel van het hoogste niveau. het is de beste cameraserie van Fujifilm vandaag.

Aanbevolen: