Welk Telefoonmerk Wordt Als Het Beste Beschouwd

Inhoudsopgave:

Welk Telefoonmerk Wordt Als Het Beste Beschouwd
Welk Telefoonmerk Wordt Als Het Beste Beschouwd

Video: Welk Telefoonmerk Wordt Als Het Beste Beschouwd

Video: Welk Telefoonmerk Wordt Als Het Beste Beschouwd
Video: De BESTE smartphones in elke prijsklasse 2024, Mei
Anonim

De komst van mobiele communicatie heeft de ontwikkeling van nieuwe mobiele telefoons voor 20-30 jaar gestimuleerd. Al 5 jaar geleden waren er veel merken en modellen telefoons. Tegenwoordig is er een tendens naar een afname van fabrikanten en de vorming van een concurrerende markt, maar tussen twee fabrikanten.

Welk telefoonmerk wordt als het beste beschouwd
Welk telefoonmerk wordt als het beste beschouwd

Mobiele besturingssystemen

Met de komst van smartphones - telefoons met een besturingssysteem - was de ontwikkeling van de mobiele markt een uitgemaakte zaak. Er moeten vlaggenschepen zijn verschenen, die steeds meer hun aandeel zullen terugwinnen en geleidelijk andere fabrikanten zullen verdringen. Als gevolg hiervan zijn er nu twee: Apple met iOS en Google met Android. Het verschil is dat Apple zijn eigen telefoons maakt, terwijl Google Android alleen beschikbaar stelt aan andere fabrikanten. De meest populaire zijn Samsung en HTC, hoewel Sony de laatste tijd ook aan populariteit wint.

Moderne bedrijven volgen het pad van het vergroten van middelen en het verkleinen van voertuigen. Apple creëerde zo'n trend met zijn iPhone, toen ze erin slaagden veel moderne functies en schema's in zo'n kleine telefoon te stoppen.

Maar elke fabrikant ontwikkelt zich op zijn eigen manier. En mensen kijken bij het kiezen van een telefoon niet meer naar de functionaliteit, maar naar het besturingssysteem. De algemene parameters waaraan een modern apparaat moet voldoen zijn overal hetzelfde. Het verschil tussen iOS en Android is enorm, en de prijs om te beginnen.

Verschil tussen Android en iOS

Het apparaat op Android kan worden gekocht voor 5000 roebel, maar de minimale kosten van de iPhone zijn 16-17 duizend, het verschil is duidelijk. iOS onderscheidt zich door een handige gebruikersinterface en minimale tussenkomst van de eigenaar in het werk. Alles is intuïtief eenvoudig, wat Apple zo'n populaire fabrikant maakte. Android daarentegen geeft de eigenaar een zekere mate van aanpassingsvrijheid en een open bestandssysteem, waardoor de telefoon kan synchroniseren met een computer en andere apparaten zonder extra software.

Maar dit alles wordt gecompenseerd door het gemak van iTunes - een programma voor computers en werken met apparaten voor Apple-technologie en de iCloud-functie, waarmee je alle gegevens tussen je Apple-tablet, muziekspeler, computer en telefoon kunt combineren.

Het is moeilijk voor te stellen wat de fabrikanten verder aan de consument gaan presenteren, maar ze hebben allebei uitstekende kansen om zich verder te ontwikkelen en met elkaar te concurreren. De populariteit van het derde besturingssysteem Windows Phone en daarop gebaseerde telefoons groeit gestaag. Wellicht in de toekomst is dit de derde deelnemer aan de race in de mobiele wereld.

Het is de moeite waard om beide technieken in gebruik te proberen, dus je zult zelf een conclusie moeten trekken. De keuze is te dubbelzinnig en het aantal iOS- en Android-supporters is enorm over de hele wereld. Tegenwoordig zijn ongeveer 80% van de telefoons van mensen smartphones.

Aanbevolen: