Wat Zijn Professionele Panelen

Inhoudsopgave:

Wat Zijn Professionele Panelen
Wat Zijn Professionele Panelen

Video: Wat Zijn Professionele Panelen

Video: Wat Zijn Professionele Panelen
Video: Wat zijn Houten Platen en Panelen? | OPMAATZAGEN.nl 2024, April
Anonim

Professionele panelen onderscheiden zich van conventionele plasmaschermen door een zeer hoge beeldkwaliteit, uniforme helderheid over het gehele scherm, ongeacht de kijkhoek. Door het slanke ontwerp kunnen ze aan elke muur worden gemonteerd, zoals een schilderij of in meubels worden ingebouwd.

Videowall gemaakt van professionele panelen
Videowall gemaakt van professionele panelen

Tot voor kort waren professionele panelen alleen te zien op gespecialiseerde tentoonstellingen, maar binnen een paar jaar verschenen ze overal. Dankzij een speciaal waterdicht ontwerp kunnen ze buiten worden geïnstalleerd en gaat de uitzending door bij warm en koud weer. Sommige modellen kunnen naast elkaar worden gemonteerd en gesynchroniseerd beeldoverdracht, wat resulteert in volledige videowalls. De nieuwste innovatie op dit gebied zijn professionele touchscreen displays die bediend kunnen worden met speciale markers, stylus, vingers of handpalm.

Toepassingsgebied van professionele panelen

  • Omroepreclame, in openbare gebouwen of op straat.
  • In beveiligingssystemen, wanneer een beeld van meerdere bewakingscamera's tegelijkertijd op één groot scherm wordt uitgezonden.
  • In de gebouwen van banken, luchthavens, treinstations worden professionele displays gebruikt om informatie in realtime door te geven.
  • In clubs, restaurants, cafés, sportbars kunt u met plasmaschermen de gewenste sfeer creëren met clips of het uitzenden van sportevenementen.
  • Verkeersregeling op bijzonder belangrijke plaatsen.
  • Presentatie van zakelijke projecten, presentaties, videoconferenties.

Hoe plasmapanelen kiezen?

Bij het kiezen is niet alleen de helderheid en het contrast van het beeld belangrijk, maar ook de kijkhoek van waaruit je het beeld kunt zien. Dit geldt met name voor reclame- en informatiepanelen, waarbij het aantal views vanuit verschillende punten belangrijk is. Vaak kijken mensen onderweg naar een reclamespotje. Bij professionele LCD-panelen van de hoogste kwaliteit is het scherm behandeld met een speciale antireflectiecoating, zodat lampen, de zon en andere lichtbronnen het kijken niet belemmeren.

Er zijn twee soorten professionele plasmaschermen. Dit zijn panelen met en zonder koffer. De eerste kan onafhankelijk worden geplaatst en op dezelfde manier worden bevestigd als een lcd-tv. Panelen zonder behuizing zijn ontworpen voor inbouw in meubels, muren of vitrines, maar ook voor videowall-installatie.

Aanbevolen: