Hoe Maak Je Een Camcorder?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Camcorder?
Hoe Maak Je Een Camcorder?

Video: Hoe Maak Je Een Camcorder?

Video: Hoe Maak Je Een Camcorder?
Video: How to make Cardboard Camcorder simple at home 2024, Mei
Anonim

Voor veel apparaten is uitgebreide functionaliteit beschikbaar waarmee u ze volledig kunt gebruiken bij het uitvoeren van bepaalde taken. Hetzelfde geldt voor videocamera's - velen van hen hebben niet alleen de mogelijkheid om op te nemen, ze kunnen ook als webcam worden gebruikt door ze op een computer aan te sluiten.

Hoe maak je een camcorder?
Hoe maak je een camcorder?

Noodzakelijk

  • - videocamera;
  • - computer;
  • - verbindingskabel;
  • - CD met software;
  • - snelle internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Om van een camcorder een webcam te maken, moet u er allereerst voor zorgen dat deze in deze modus op een computer kan worden aangesloten. Sluit het apparaat met de meegeleverde kabel aan op de bijbehorende connector op uw computer. Als de opties op het scherm de mogelijkheid weergeven om verbinding te maken als een webcam, selecteer dan dit type koppeling en configureer het vervolgens via het menu "Apparaten" in het configuratiescherm van de computer.

Stap 2

Installeer de software die bij uw camcorder is geleverd en download deze van de officiële website van de fabrikant als u deze om welke reden dan ook niet hebt. Koppel het apparaat na installatie met een computer en bestudeer vervolgens zorgvuldig de mogelijkheden van de camcorder. Als het kan worden gebruikt als een webcam bij gebruik van een softwareverbinding met een computer, configureer het dan.

Stap 3

Nadat u de noodzakelijke parameters hebt geconfigureerd om het apparaat te laten werken, past u de webcamresolutie aan op basis van de snelheid van uw internetverbinding. Vaak hebben dergelijke camera's een hoge resolutie, wat goed is als jij en je gesprekspartner een goede ontvangst- en transmissiesnelheid van de verbinding hebben en de computerconfiguratie streaming video van deze resolutie ondersteunt.

Stap 4

Als de computerconfiguratie naast uw camcorder ook andere aangesloten webcams biedt, configureert u dit apparaat in het bedieningspaneel als standaard om het automatisch te activeren wanneer u de programma's die het gebruiken inschakelt.

Stap 5

Wanneer u uw camcorder in deze modus gebruikt, dient u ook de basisregels voor gebruik in acht te nemen. Probeer hem zo min mogelijk als webcam te gebruiken als je de levensduur wilt verlengen.

Aanbevolen: