Hoe Kies Je Een Koptelefoon Voor Je Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Koptelefoon Voor Je Computer
Hoe Kies Je Een Koptelefoon Voor Je Computer

Video: Hoe Kies Je Een Koptelefoon Voor Je Computer

Video: Hoe Kies Je Een Koptelefoon Voor Je Computer
Video: How computers are learning to be creative | Blaise Agüera y Arcas 2024, Mei
Anonim

Een accessoire zoals een computerheadset is een must voor iemand die Skype en andere video- en audiocommunicatieprogramma's gebruikt. Ze zullen ook nodig zijn voor degenen die 's nachts naar muziek luisteren en films kijken, evenals voor alle fans van online games. Om ervoor te zorgen dat het geluid van een koptelefoon helder is en lang werkt, moeten ze worden gekozen rekening houdend met het ontwerp en de technische kenmerken.

Het hebben van een microfoon is een groot pluspunt
Het hebben van een microfoon is een groot pluspunt

Soorten computerhoofdtelefoons

Alle hoofdtelefoons voor een computer zijn qua ontwerp onderverdeeld in drie categorieën: met grote cups die het oor volledig bedekken, alleen boven de oorschelp of rechtstreeks in de gehoorgang. Het eerste type is alleen handig voor thuisgebruik, omdat het er omslachtig uitziet en niet handig is om mee te wandelen, bijvoorbeeld als je naar muziek van een tablet moet luisteren.

Het voordeel ten opzichte van de andere twee typen is het draagcomfort voor meerdere uren en een goede geluidsisolatie. Het paar dat op de oorschelp wordt aangebracht, kan al op de werkplek worden gebruikt, omdat het miniatuurontwerp niet opvalt. En een heel klein apparaatje dat in de gehoorgang wordt gestoken, kan zelfs onder een hoed worden gedragen en is handig om op straat te dragen wanneer het is aangesloten of in een tas.

Specificaties:

De technische kenmerken waar u op moet letten, zijn geluidskwaliteit, vereist bronvermogen, geluidsisolatie en comfort. De geluidskwaliteit wordt voornamelijk bepaald door de helderheid, die kan worden bepaald door het frequentiebereik. In het kenmerk dat aan de hoofdtelefoon is bevestigd, heeft het een alfabetische uitdrukking van de frequentierespons. 20-20000 Hz is bijvoorbeeld een ideale parameter, terwijl het getal dat er direct op volgt in dB zal betekenen dat het signaal wegsterft wanneer het buiten het bereik komt.

De weerstand van het apparaat is recht evenredig met het uitgangsvermogen van de bron, dat wil zeggen de computer. Als het niet hoog genoeg is, wordt extern geluid in het geluid geweven. Een parameter zoals gevoeligheid geeft het hoogste niveau van het volume aan dat kan worden ingesteld. Daarom, hoe hoger de gevoeligheid, hoe hoger het volume kan worden ingesteld.

Het niveau van geluidsisolatie is niet alleen belangrijk voor de gebruiker, maar ook voor de mensen om hen heen, want als de hoofdtelefoon dicht zit en de buitenste coating hard is, zal de eerste geen vreemde geluiden horen en in staat zijn om volledig overgeven aan het werk, en de tweede zal niet gestoord worden door de muziek die hen bereikt.

Comfort wordt alleen bepaald door te passen. Het is niet hetzelfde voor verschillende koptelefoons en hangt af van de kwaliteit van de cups, de omtrek van het hoofd met de strikken en de maat van het product. Voor de een is het onhandig om de oorstukjes in de gehoorgang te steken, terwijl de ander niet tevreden is met het omvangrijke apparaat. Aangezien de prijs van sommige apparaten hoog kan zijn en ze voor een lange tijd worden gekocht, moet u de verkoper vragen de verpakking af te drukken en het product te tonen. Tegelijkertijd is het de moeite waard om de betrouwbaarheid van de verbinding van de elementen te controleren.

Aanbevolen: