Hoe PSP Op Laptop Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe PSP Op Laptop Aan Te Sluiten
Hoe PSP Op Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe PSP Op Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe PSP Op Laptop Aan Te Sluiten
Video: How to connect your PSP to your PC 2024, April
Anonim

Sony Playstation Portable (PSP) is een draagbaar spelsysteem met directe verbinding met internet en met elke computer via USB of draadloos. Volg deze eenvoudige instructies om je PSP rechtstreeks of via een beveiligde draadloze verbinding met je laptop te verbinden.

Hoe PSP op een laptop aan te sluiten
Hoe PSP op een laptop aan te sluiten

Noodzakelijk

  • - Kabel met USB-connectoren;
  • - mini-USB.

instructies:

Stap 1

Schakel het Sony Playstation Portable-systeem in.

Stap 2

Ga naar het gedeelte Instellingen, scrol omlaag naar de optie Netwerkinstellingen en druk op X om het menu met netwerkinstellingen te openen.

Stap 3

Selecteer Infrastructuurmodus om uw internetverbinding in te stellen en selecteer vervolgens Nieuwe verbinding.

Stap 4

Voer een naam in voor de nieuwe verbinding. Nadat u klaar bent met invoeren, selecteert u de optie "Inloggen" en drukt u op de "X"-knop.

Stap 5

Selecteer de optie Scannen om te beginnen met scannen naar draadloze netwerken. Wanneer de scan is voltooid, meldt de PSP alle draadloze netwerken in de buurt.

Stap 6

Selecteer uw draadloze verbinding uit deze lijst en klik op de "X"-knop. Als de draadloze verbinding veilig is, wordt u gevraagd een wachtwoord of WiFi-sleutel in te voeren. Druk vervolgens op de knop "Rechts" op de manipulator om de rest van de vensters te bekijken. Druk op "X" wanneer daarom wordt gevraagd om de nieuwe verbinding op te slaan.

Stap 7

Voor een USB-verbinding zet je je laptop en PSP-spelsysteem aan. Wanneer beide apparaten zijn opgestart, sluit je je PSP aan op je laptop met een USB-naar-mini-USB-kabel.

Stap 8

Selecteer de optie USB-modus op de PSP. Druk op de knop "X" om een optie te selecteren en nogmaals op "X" om de USB-verbindingsmodus te starten.

Stap 9

Wacht tot de laptop u op de hoogte stelt van een nieuwe verbinding. PSP is nu beschikbaar als "Externe media" of "Verwisselbaar opslagapparaat". U kunt deze verbinding gebruiken om bestanden van uw PSP te verplaatsen alsof het een flashstation of externe harde schijf is. Als je klaar bent met het overzetten van gegevens, druk je gewoon op de cirkel op de PSP om de verbinding veilig te verbreken.

Aanbevolen: