Een Mp3-speler Kiezen3

Inhoudsopgave:

Een Mp3-speler Kiezen3
Een Mp3-speler Kiezen3

Video: Een Mp3-speler Kiezen3

Video: Een Mp3-speler Kiezen3
Video: Лучший мп3 плеер для спорта за 60 рублей 2024, Maart
Anonim

Er is een grote keuze aan mp3-spelers op de markt: van zeer eenvoudige modellen tot compacte multimediastations. Het vinden van het gewenste apparaat is geen probleem. Het belangrijkste is om te beslissen voor welke doeleinden u het apparaat gaat gebruiken.

Een mp3-speler kiezen3
Een mp3-speler kiezen3

instructies:

Stap 1

Bepaal het type speler. Als je alleen naar muziek wilt luisteren, is de eenvoudigste mp3-speler iets voor jou. De goedkoopste modellen hebben niet eens een display, en velen hebben het ook niet echt nodig. Als u een kleine afspeellijst voor de speler op de computer aan het maken bent en u de volgorde van de nummers perfect kent, of naar muziek luistert op albums, heeft u geen display nodig. Degenen die een grote verzameling muziek naar de speler downloaden en elk nummer in hun muziekbibliotheek gemakkelijk willen kunnen vinden, kunnen niet zonder een display. Ten slotte is voor sommige mensen de muziek op de speler niet genoeg, voor hen hebben fabrikanten duurdere modellen gemaakt die qua functionaliteit dicht bij smartphones liggen, met hun hulp kunt u afbeeldingen en video's bekijken, online gaan en e-books lezen.

Stap 2

De functionaliteit van de speler wordt ook beïnvloed door het type geheugen dat wordt gebruikt. Mp3-spelers met flash-geheugen zijn zeer eenvoudige apparaten die lang kunnen werken zonder opladen, maar hun geheugen is meestal niet meer dan 16 GB. Harde schijven worden meestal gebruikt in multifunctionele spelers, dergelijke apparaten zijn veel krachtiger, maar werken veel minder zonder opladen. Houd bij het kiezen van een speler op basis van capaciteit rekening met uw prioriteiten. Als u films op uw speler gaat kijken en een enorme muziekcollectie wilt bewaren, neem dan een speler met meer capaciteit, bij voorkeur met de mogelijkheid om een extra geheugenkaart te installeren.

Stap 3

Let op de formaten die door de speler worden ondersteund. Zelfs als je alleen naar muziek gaat luisteren, moet je er nog steeds voor zorgen dat de speler de belangrijkste muziekformaten ondersteunt, inclusief lossless compressieformaten zoals FLAC.

Stap 4

Zorg ervoor dat alle extra functies die je nodig hebt in de speler zijn ingebouwd, want sommige gebruikers kunnen niet zonder een voicerecorder, wifi- of bluetooth-modules, de mogelijkheid om naar de radio te luisteren, een touchscreen.

Aanbevolen: