Een Camcorder Instellen

Inhoudsopgave:

Een Camcorder Instellen
Een Camcorder Instellen

Video: Een Camcorder Instellen

Video: Een Camcorder Instellen
Video: Camcorder Settings Tips 2024, Mei
Anonim

Skype is een populair en erg handig programma waarmee gebruikers bijna gratis over de hele wereld kunnen bellen. Daarnaast kun je met dit leuke programma je gesprekspartner zowel horen als zien tijdens een gesprek. Als u nog nooit eerder video heeft gebruikt en uw pc geen ingebouwde webcam heeft, kunnen enkele tips over dit onderwerp nuttig zijn.

Skype - chat met je vrienden over de hele wereld
Skype - chat met je vrienden over de hele wereld

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet
  • - de meest voorkomende webcam

instructies:

Stap 1

Koop eerst een webcam, sluit deze aan op uw computer en installeer de stuurprogramma's. Ze worden verkocht met een camera. Als de stuurprogramma's om de een of andere reden niet in de kit zitten, download ze dan van het netwerk, controleer eerst of ze geschikt zijn voor uw webcam.

Stap 2

Controleer of Skype uw webcam heeft gedetecteerd. Ga naar het menu "Extra", klik op de optie "Instellingen" en ga vervolgens naar het submenu "Video-instellingen". Zorg ervoor dat u het vakje naast "Skype-video inschakelen" aanvinkt.

Stap 3

Als de webcam werkt, dan zie je aan de rechterkant een videobeeld in de bovenhoek van je monitor. Als u geen afbeelding ziet, installeer dan de stuurprogramma's opnieuw. Als alles in orde is, ziet uw gesprekspartner hetzelfde beeld.

Stap 4

Pas de afbeelding vervolgens naar wens aan. Klik op de optie "Webcam-instellingen" en stel de helderheid, het contrast en het kleurengamma in. Al deze veranderingen zullen voor uw ogen plaatsvinden, dus het kiezen van de meest comfortabele optie zal niet moeilijk voor u zijn.

Stap 5

De afbeelding is verschenen - klik op de knop "Opslaan". De camera is opgesteld.

Aanbevolen: