Hoe De 3gp-videokwaliteit Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De 3gp-videokwaliteit Te Verbeteren
Hoe De 3gp-videokwaliteit Te Verbeteren

Video: Hoe De 3gp-videokwaliteit Te Verbeteren

Video: Hoe De 3gp-videokwaliteit Te Verbeteren
Video: Hoe begin je een succesvol YouTube kanaal? (stap voor stap) 2024, April
Anonim

Videoformaat 3gp is handig om op mobiele apparaten af te spelen. Het heeft echter een belangrijk nadeel: de beeldkwaliteit laat in de meeste gevallen te wensen over.

Hoe de 3gp-videokwaliteit te verbeteren
Hoe de 3gp-videokwaliteit te verbeteren

Noodzakelijk

video converteerder

instructies:

Stap 1

Download software voor het converteren van video's. Er zijn er veel op internet - u kunt Total Video Converter, Any Video Converter Pro, Free Video Converter, Samsung Multimedia Manager of elk ander programma gebruiken dat voor u geschikt is. Merk ook op dat het programma het werken met 3gp-videobestanden moet ondersteunen.

Stap 2

Na het downloaden van het programma, registreer het indien nodig om verdere acties uit te voeren. Proefversies van betaalde videoconverters werken alleen met een bepaalde lengte van de bestandstijd, dus als u een van hen kiest, betaalt u voor de programmalicentiesleutel.

Stap 3

Open je video via het programmamenu en selecteer het formaat om het naar te converteren. U kunt 3gp opnieuw instellen voor het doelbestand. Specificeer de afbeeldingsgrootte in de parameters iets kleiner dan het origineel, terwijl u het aantal frames per seconde verhoogt. Zet de rest van de instellingen ook hoog, maar zet ze niet veel hoger dan het originele bestand.

Stap 4

Start het conversieproces zonder de originele opname te verwijderen. Wacht tot het einde van de operatie. Laad, indien mogelijk, tijdens het coderen van een videobestand uw computer niet met draaiende toepassingen die de bronnen van de videokaart en processor in een groot volume gebruiken, aangezien de conversie in dit geval langer kan duren.

Stap 5

Open aan het einde van het videoconversieproces de map waarin het getranscodeerde bestand zich bevindt. Speel het af en controleer of de videokwaliteit is verbeterd door het formaat te verkleinen. Verwacht geen grote veranderingen, want het verbeteren van de beeldkwaliteit is nogal een controversieel onderwerp. Het neemt toe door de grootte te verkleinen en als de video wordt uitgevouwen, merkt u mogelijk geen speciale wijzigingen.

Aanbevolen: