Wat Is Meizu Fast Charging-technologie?

Inhoudsopgave:

Wat Is Meizu Fast Charging-technologie?
Wat Is Meizu Fast Charging-technologie?

Video: Wat Is Meizu Fast Charging-technologie?

Video: Wat Is Meizu Fast Charging-technologie?
Video: Meizu m6t низкий уровень зарядки подключить к зарядному устройству, low batteru connect to charger 2024, April
Anonim

De Chinese gadgetmaker op MWC toonde in 2017 de wereld ultrasnelle oplaadtechnologie. Wat maakt het anders dan de gebruikelijke methode om de batterij van smartphones aan te vullen?

Oplader
Oplader

De essentie van nieuwe items van Meizu

Deze technologie zorgt ervoor dat de 3000 mAh batterij in slechts 1/3 uur zijn hoogste niveau bereikt. Na een indrukwekkende technische barrière te hebben overwonnen, kon het bedrijf de Super mCharge-snellaadtechnologie presenteren aan de gasten van de expositie.

11V / 5A oplaadtype connector met vermogens tot 55W maakt sneller opladen mogelijk en duurt slechts 20 minuten. De directe hoogspanningsmethode kan de tijd die smartphonebezitters aan verkooppunten besteden aanzienlijk verminderen.

Super mCharge is gebaseerd op het principe van constant pompen met twee groepen omvormers om de helft van de spanning direct uit te voeren. Hierdoor stijgt het rendement van 9% naar 98%. Merk op dat de maximale verwarming van het apparaat 39 ° C is, en dit duidt op zijn beurt op een hoog niveau van veiligheid van de methode. Super mcharge-technologie is een onverwachte sprong van een Chinese fabrikant.

Verminderde stroom- en warmteafvoer in combinatie met een verbeterde datakabel (die bestand is tegen 160W) garandeert een hoge duurzaamheid van het apparaat. Volgens de resultaten van experimenten kan de batterij meer dan 80% energie besparen tijdens 800 volledige laad-ontlaadcycli en meer dan 2 jaar. Stroomsterkte tot 4 keer het normale batterijtarief kan hier worden toegepast.

Deze snelle technologie ondersteunt niet alleen snel opladen, maar wordt beschouwd als de veiligste die beschikbaar is. Velen die de Super mCharge-oplader op de stand konden zien, merken de afmetingen op - veel vergelijkbare apparaten voor een laptop zijn kleiner dan de adapter van Meise.

De meizu wandoplader valt op door zijn indrukwekkende uiterlijk.

Adapterfuncties:

In testtests overtrof de Meizu-oplader ver de oplaadsnelheid van vlaggenschepen als de iPhone 7 Plus en Samsung Galaxy S7 Edge.

Volgens de beloften van de fabrikant zou de eerste smartphone met ondersteuning van dergelijke technologie Meizu Pro 7 zijn. Deze functie is inderdaad geïmplementeerd in het vlaggenschip.

Bedenk dat zo'n oplader een speciale kabel moet hebben die bestand is tegen een vermogen tot 160W.

Meizu snellader is uitgerust met een aparte controller om de laadefficiëntie te bewaken en de temperatuur te regelen om schade te voorkomen. De meizu-oplader kan bij gebruik van een onvolledige oplaadkabel anderen in gevaar brengen. Hiermee moet rekening worden gehouden bij het gebruik van een dergelijke heffing. Jammer dat de fabrikant hier geen rekening mee heeft gehouden. Hoeveel mensen hun smartphone op deze manier zullen opladen is niet bekend. Tegelijkertijd heeft de originele Super mCharge een vrij aanzienlijke prijs.

Het originele toestel heeft ongetwijfeld al miljoenen harten veroverd bij de fans van het merk. De technologie van het bedrijf gaat met de tijd mee en biedt unieke oplossingen voor de moderne mens. Nu laadt de telefoon zeer snel op, waardoor het mogelijk is om zijn bronnen ten volle te benutten. U kunt uw mobiele apparaat opladen en dit proces niet echt opmerken.

Snellaadtechnologie is een innovatie die andere elektronicafabrikanten moeten overnemen. Het apparaat dat een persoon in het dagelijks leven helpt, zal dus op volle capaciteit werken.

Het is waarschijnlijk dat we binnenkort meizu draadloos opladen zullen zien. Op dit moment wachten de eigenaren van de mx6-, m5- en m6-modellen op snelladen voor hun apparaten. Hoewel deze modellen hoogstwaarschijnlijk met een speciale kabel worden ondersteund door een nieuw product van Meizu.

Aanbevolen: