Hoe Het Programma Op De IPhone Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Op De IPhone Te Installeren
Hoe Het Programma Op De IPhone Te Installeren

Video: Hoe Het Programma Op De IPhone Te Installeren

Video: Hoe Het Programma Op De IPhone Te Installeren
Video: How To Install Software In Dead iPhone 2024, April
Anonim

De iPhone is de mobiele telefoon die sinds het eerste model de harten van consumenten heeft veroverd. Naast zijn unieke design en hoge functionaliteit onderscheidt hij zich door een groot aantal speciaal voor hem ontwikkelde toepassingen.

Hoe het programma op de iPhone te installeren
Hoe het programma op de iPhone te installeren

instructies:

Stap 1

Installeer het programma met uw pc. Deze methode is handig als de applicatie groot is en u geen geld wilt uitgeven aan het downloaden op uw telefoon. Download iTunes van de officiële Apple-website en installeer het op uw computer.

Stap 2

Sluit uw iPhone aan op uw computer, zorg ervoor dat de synchronisatie is gelukt. Open het iTunes Store-gedeelte in iTunes, registreer en log in.

Stap 3

Kies uit de lijst met betaalde en gratis applicaties wat je nodig hebt, download het dan of betaal en download. Zoek in het iTunes-paneel het menu Apparaten en selecteer daar uw iPhone. Installeer de applicatie erop en wacht tot de synchronisatie is voltooid.

Stap 4

Als uw telefoon is gejailbreakt, dat wil zeggen dat deze de jailbreak-procedure heeft doorstaan, kunt u programma's installeren van niet-officiële bronnen. Het wordt sterk afgeraden om jezelf te jailbreaken, omdat je het apparaat kunt beschadigen. Download iTunes van de officiële Apple-website, registreer je en log erop in.

Stap 5

Sluit uw iPhone aan op uw computer, zorg ervoor dat de synchronisatie is gelukt. Download een gratis spel via iTunes, evenals de iFunBox-bestandsbeheerder. Download MobileInstallation voor de exacte firmwareversie die op uw telefoon is geïnstalleerd.

Stap 6

Open met een bestandsbeheerder de map /System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework en hernoem het bestand "MobileInstallation" naar "MobileInstallation.bak". Breng daarna het gedownloade MobileInstallation-bestand daarheen en stel de rechten ervoor in op 755.

Stap 7

Start je iPhone opnieuw op. Daarna kunt u programma's die zijn gedownload van niet-officiële sites op dezelfde manier installeren als van de officiële.

Aanbevolen: