Samsung Galaxy Note 8 Voor- En Nadelen

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy Note 8 Voor- En Nadelen
Samsung Galaxy Note 8 Voor- En Nadelen

Video: Samsung Galaxy Note 8 Voor- En Nadelen

Video: Samsung Galaxy Note 8 Voor- En Nadelen
Video: Samsung Galaxy Note 8 в 2021 году 2024, Mei
Anonim

Samsung Galaxy Note 8 is een smartphone die op 23 augustus 2017 is uitgebracht door het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung Electronics. De gadget heeft veel ongewone eigenschappen.

Samsung Galaxy Note 8 voor- en nadelen
Samsung Galaxy Note 8 voor- en nadelen

Voordelen:

Een van de belangrijke punten voor gebruikers is vocht- en stofbestendigheid. De Samsung Galaxy Note 8 case kan tot 30 minuten worden ondergedompeld in 1,5 meter water, waarna het apparaat normaal zal werken.

Afbeelding
Afbeelding

Ook hebben de ontwikkelaars een nieuwe manier geïntroduceerd om het scherm te ontgrendelen. Nu hoef je alleen nog maar naar de camera te kijken, waarna bij een succesvolle controle het toestel wordt ontgrendeld. Iris Scanner is goed ontworpen, het kan de ogen van een persoon herkennen door een bril of gewoon op een donkere plaats. Dit is handig omdat het soms niet mogelijk is om de telefoon te ontgrendelen met een vingerafdruk via het paneel op het deksel.

Afbeelding
Afbeelding

U kunt de stylus ook gebruiken om aantekeningen te maken buiten het scherm. U hoeft alleen maar iets tot 100 pagina's weer te geven, de tekst te wissen en op te slaan zonder op de aan / uit-knop te drukken.

Afbeelding
Afbeelding

Het apparaat kan niet alleen worden opgeladen met een draad en een voeding, maar ook via draadloos opladen. Het zit niet in de kit en je kunt het alleen kopen, maar de vulsnelheid van de batterij wordt veel hoger.

Galaxy Note 8-smartphones laden van 0 naar 100% op in 85 minuten en van 0 naar 50% in slechts 25 minuten! Het is erg snel - als je het tijdens het ontbijt laat staan, kun je het letterlijk de hele dag gebruiken.

Afbeelding
Afbeelding

Gebreken

Ondanks het zeer grote aantal chips en kansen die dit toestel biedt, zijn er ook negatieve kanten. Trouwens, ze hebben geen grote invloed op het gebruik, maar ze zijn de moeite waard om op te letten.

De smartphone is vrij duur: aan het begin van de verkoop in Rusland kostte SGN8 in een modificatie met 64 GB geheugen (en andere worden niet officieel aan Rusland geleverd) 69.990 roebel. Dit is hoger dan het gemiddelde salaris van een Rus. Toestellen van dit type verliezen snel hun prijs, aangezien de lijn snel wordt bijgewerkt, dus het zal niet mogelijk zijn om de telefoon na gebruik duur te verkopen.

Het gepaarde slot voor SIM-kaarten en geheugenkaarten sluit de mogelijkheid uit om een geheugenkaart en twee SIM-kaarten tegelijkertijd te gebruiken. Dat gezegd hebbende, is het vermeldenswaard de beperkte functionaliteit van NFC, aangezien de module is vervaardigd door Samsung en niet door NXP. Het is daarom niet mogelijk om voor niet alle tickets via het apparaat te betalen.

Afbeelding
Afbeelding

In alle andere opzichten is dit apparaat behoorlijk krachtig en kan het zware taken aan, zonder vriezers en jam, het geeft alle widgets weer. Op de Samsung Galaxy Note 8 kun je zware programma's gebruiken, thema's wijzigen en vooral bellen.

Aanbevolen: