Een Draagbare Navigator Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Draagbare Navigator Kiezen
Een Draagbare Navigator Kiezen

Video: Een Draagbare Navigator Kiezen

Video: Een Draagbare Navigator Kiezen
Video: Видеообзор GPS навигатора Garmin etrex Н от Globex-gps.ru 2024, April
Anonim

Voordat u een draagbare navigator koopt, moet u weten hoe en waarom u deze gaat gebruiken. Meestal worden navigators gebruikt om de gewenste route uit te zetten en de huidige locatie van het object te achterhalen.

Een draagbare navigator kiezen
Een draagbare navigator kiezen

instructies:

Stap 1

Ontdek het type GPS-ontvanger dat in uw navigator is geïnstalleerd. Momenteel zijn 12-kanaals ontvangers relevant. Hiermee kunt u snel en nauwkeurig de coördinaten bepalen, zelfs in gevallen waarin het signaal wordt vervormd door verschillende obstakels, zoals muren of bomen.

Stap 2

Bekijk de weergavekwaliteit. Let eerst op de grootte. Koop geen navigator met een scherm kleiner dan 7 inch. Uiteraard hebben we het in dit geval over een draagbare autonavigator. Het display moet een antireflectiecoating hebben. Hierdoor kun je zelfs in fel zonlicht met het apparaat werken.

Stap 3

Controleer de prestaties van het touchpad. In dit geval moet u op de volgende parameters letten: gemakkelijke invoer van informatie (stylus); reactievermogen van het apparaat; de snelheid van het veranderen van de afbeelding en het laden van een nieuwe kaart.

Stap 4

Controleer of er een sleuf is voor het installeren van een geheugenkaart. Als uw navigator een kaart met meer geheugen ondersteunt, kunt u er meer informatie in laden. Hiermee kunt u meestal topografische en wegenkaarten downloaden, waarop de benodigde objecten worden gemarkeerd.

Stap 5

Overweeg de noodzaak van hoorbare alarmen in uw draagbare navigator. Als deze functie belangrijk voor je is, koop dan het juiste apparaat. Sommige autonavigators zijn uitgerust met een BlueTooth-module. Het is vereist om communicatie tussen het apparaat en de mobiele telefoon tot stand te brengen. Hierdoor kun je probleemloos bellen in de handsfree modus.

Stap 6

Multimediaspelers en andere programma's zijn ingebouwd in moderne navigators. Zoek uit of je deze functies nodig hebt en koop de juiste GPS-navigator.

Aanbevolen: