Een Canon-printer Flashen Flash

Inhoudsopgave:

Een Canon-printer Flashen Flash
Een Canon-printer Flashen Flash

Video: Een Canon-printer Flashen Flash

Video: Een Canon-printer Flashen Flash
Video: Canon PIXMA MG3540, MG3240, MG4240, MX494 сброс памперса, абсорбера, Код поддержки 5B00 2024, April
Anonim

De procedure voor het knipperen van printers kan een andere volgorde hebben, afhankelijk van het model, of beter gezegd, van de periode waarin het apparaat wordt uitgebracht. Als u nog niet eerder een flashing van andere apparaten hebt uitgevoerd en geen servicehandleiding voor uw model bij de hand hebt, kunt u deze actie het beste toevertrouwen aan de professionals van servicecentra.

Een Canon-printer flashen flash
Een Canon-printer flashen flash

Noodzakelijk

  • - firmwareprogramma;
  • - hulpprogramma voor knipperen;
  • - een kabel voor aansluiting op een computer;
  • - vaardigheden in het werken met kopieerapparaten met kennis van de aspecten van het model;
  • - onderhoudshandleiding.

instructies:

Stap 1

Download de firmware samen met het hulpprogramma om deze actie uit te voeren. De firmware wordt geselecteerd op basis van de versie van de huidige software, die u kunt achterhalen door het systeeminformatiebestand af te drukken volgens de gebruikershandleiding die bij de aankoop van het apparaat is geleverd.

Stap 2

Het is het beste om de officiële versies uit de firmwareprogramma's te kiezen. Als u de software bijwerkt voordat de garantieperiode is verstreken, lees dan de voorwaarden van de overeenkomst zorgvuldig door. Het is mogelijk dat door deze procedure uw garantieverplichtingen komen te vervallen.

Stap 3

Installeer firmwaresoftware naar keuze. U kunt gedownloade software het beste op virussen controleren. Open de gedownloade firmwareversie via het programmamenu "Bestand".

Stap 4

Zorg ervoor dat u de printer loskoppelt van de stroombron en vervolgens op uw computer aansluit. Voer de firmware uit, volg de systeeminstructies en start de update. Wacht tot de procedure is voltooid (dit kan enkele minuten duren) en druk het systeembestand af.

Stap 5

Download de servicehandleiding voor uw model. Meestal zijn ze alleen gratis beschikbaar in het Engels. Zonder dit is het beter om de firmware niet uit te voeren, omdat de verkeerde volgorde van acties de printer kan beschadigen. U kunt het materiaal gebruiken dat beschikbaar is via de volgende link:

Stap 6

Als u nog niet eerder een printer hebt laten knipperen, neem dan niet de moeite om het zelf te doen, maar neem contact op met de servicecentra in uw stad die kopieerapparaten onderhouden. Zij geven een garantie voor het uitgevoerde werk. Als er een probleem is met de printersoftware voor het verstrijken van de garantieperiode, neem dan contact op met uw dealer of vertegenwoordigers van de fabrikant in uw regio.

Aanbevolen: