Nikon-kilometers Bekijken

Inhoudsopgave:

Nikon-kilometers Bekijken
Nikon-kilometers Bekijken

Video: Nikon-kilometers Bekijken

Video: Nikon-kilometers Bekijken
Video: Nikon P1000 - Maximum Zoom Range Test (93 KM / 57 Miles) 2024, Mei
Anonim

In de regel is een potentiële koper bij het kopen van een tweedehands Nikon digitale camera geïnteresseerd in de kilometerstand, omdat deze indicator beter dan andere de technische kenmerken van het apparaat "beschrijft", in het bijzonder hoeveel cameraontspanners worden gegarandeerd. Om je niet voor de gek te laten houden, moet je weten hoe je de kilometers van Nikon kunt bekijken.

Nikon-kilometers bekijken
Nikon-kilometers bekijken

Noodzakelijk

Nikon digitale camera, personal computer met toegang tot het wereldwijde netwerk

instructies:

Stap 1

Download het programma ShowExif op internet. Het gemak van het gebruik van deze specifieke software ligt in het feit dat dit systeemhulpprogramma minder dan een megabyte weegt, daarom zal het downloaden van ShowExif u niet veel tijd kosten. Tegelijkertijd hoeft dit programma niet op een computer te worden geïnstalleerd om dit programma te gebruiken: het volstaat om de distributiekit van het systeemhulpprogramma te downloaden.

Stap 2

Sluit uw Nikon-camera aan op uw pc en zet uw foto's over naar de harde schijf van uw pc.

Stap 3

Voer het programma ShowExif uit en specificeer in het venster dat op het scherm aan de linkerkant verschijnt de map naar de map met de overgebrachte foto's.

Stap 4

Selecteer op het tabblad Foto's dat in het midden van het scherm verschijnt de meest recente foto die is gemaakt met een Nikon-camera. Beweeg je blik naar het rechtervenster, dat alle informatie over de foto bevat. Zoek naar 'Totaal aantal sluitertijden' in de lijst met functies. Het is deze indicator die de kilometerstand van de camera aangeeft.

Aanbevolen: