Hoe U Thuis 3D-films Kunt Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe U Thuis 3D-films Kunt Bekijken
Hoe U Thuis 3D-films Kunt Bekijken

Video: Hoe U Thuis 3D-films Kunt Bekijken

Video: Hoe U Thuis 3D-films Kunt Bekijken
Video: Hoe kan je 3d films kijken op je PC. Zonder 3d beeldscherm. How to watch 3d movies on your PC. 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig hoort iedereen 3D-films die binnenkort conventionele 2D-films zullen vervangen. Maar niet iedereen weet thuis 3D-films te kijken. Ondertussen is dit de realiteit, en nu kun je zo'n film bekijken.

Hoe u thuis 3D-films kunt bekijken
Hoe u thuis 3D-films kunt bekijken

instructies:

Stap 1

Koop er een 3D-film en een bril voor (meestal rood-blauw of rood-groen).

Stap 2

Bepaal nu tot welk formaat de gekochte (gedownloade film) behoort. Ze zijn er in 3 formaten - anaglyph, interlace, stereo pair. Gewoonlijk wordt het formaat aangegeven op de schijfdoos. Een stereopaar is gemakkelijk te onderscheiden van andere typen doordat je bij het openen op een gewone dvd-speler twee identieke afbeeldingen tegelijk op één scherm ziet. Een geïnterlinieerde film ziet er "modderig" uit met wazige lijnen, terwijl anaglyph-afbeeldingen duidelijker zullen zijn.

Stap 3

Bereid uw dvd-speler voor. Het komt van pas als blijkt dat je een anaglyph-film hebt. Zet dan gewoon een bril op (rood-blauw of rood-groen), geniet van een kleurrijke film en bedenk dat je het antwoord op je vraag al hebt gevonden - hoe je thuis 3D-films kunt kijken.

Stap 4

Als de film is opgenomen in interlace- of stereopaarformaten, heeft u een speciaal programma op uw computer nodig om dergelijke films te bekijken. Het programma kan worden gedownload van internet, bijvoorbeeld Stereo Movie Player.

Stap 5

Start uw stereofilmspeler. Selecteer in het programmamenu: OPEN - specificeer de locatie en naam van uw film. Geef ook het formaat van de film op: Side-By-Side - voor stereopaar naast elkaar; Interlaced - voor interlace-indeling; a / b - voor verticaal stereopaar. Selecteer en schermtype - kleur (kleur).

Stap 6

Voordat u begint met kijken, is het ook raadzaam om het iZ3D-stuurprogramma te installeren (u kunt het downloaden van internet) om verdere misverstanden te voorkomen, waardoor u driedimensionale films op uw computer kunt bekijken. Houd er ook rekening mee dat anaglyph-films als van mindere kwaliteit en kleur worden beschouwd dan films in alternatieve formaten.

Aanbevolen: