Internet Inschakelen Op Een Mobiel?

Inhoudsopgave:

Internet Inschakelen Op Een Mobiel?
Internet Inschakelen Op Een Mobiel?

Video: Internet Inschakelen Op Een Mobiel?

Video: Internet Inschakelen Op Een Mobiel?
Video: Internet instellen op een Android smartphone 2024, Mei
Anonim

Om internet op een mobiele telefoon te laten werken, moet u speciale instellingen hebben. Je kunt ze krijgen door een bestelling van een operator te voltooien met een speciaal nummer. Wanneer de instellingen zijn ontvangen, moeten ze worden opgeslagen.

Internet inschakelen op een mobiel?
Internet inschakelen op een mobiel?

instructies:

Stap 1

Elke telecomoperator heeft zijn eigen nummers waarmee automatische internetinstellingen besteld kunnen worden. Zo krijgen abonnees van "Beeline" twee soorten internetverbinding en dus meerdere beschikbare nummers om de dienst aan te sluiten. Om GPRS-communicatie te activeren, moet u een USSD-verzoek sturen naar de operator * 110 * 181 #. Om instellingen van een ander type te ontvangen, moet de abonnee het USSD-nummer * 110 * 111 # gebruiken. Welk nummer je ook kiest om te verbinden, vergeet niet je telefoon opnieuw op te starten nadat je hem hebt ingesteld (zet hem gewoon een paar minuten uit, dan kun je hem weer aanzetten). Internettoegang zal onmiddellijk beschikbaar zijn nadat de procedure is voltooid.

Stap 2

Abonnees die MTS-communicatiediensten gebruiken, kunnen hun internetverbinding activeren via het gratis nummer 0876 of de officiële website van het bedrijf.

Stap 3

Voor MegaFon-klanten is een speciaal abonneeservicenummer 0500. Om automatische instellingen te ontvangen, belt u dit vanaf uw mobiele telefoon. Indien gewenst kan de bestelling worden uitgevoerd vanaf een stadsnummer door te bellen naar 502-55-00. Activering van de datatransmissieservice is ook mogelijk in elke communicatiesalon of in het abonneeondersteuningskantoor. Een medewerker van het bedrijf zal alle vragen beantwoorden en je helpen het probleem met de verbinding op te lossen.

Stap 4

De telecomoperator "MegaFon" heeft een verkort nummer 5049 gemaakt voor gebruikers, waardoor het mogelijk is om internet op een mobiele telefoon te configureren. Hiervoor moet u een SMS-bericht met de code 1 verzenden. Let op: dit nummer is ook onvervangbaar bij het activeren van MMS en WAP. Dan zal de abonnee echter in zijn bericht het cijfer 1 moeten vervangen door een triple of een twee. De volgende twee nummers helpen u ook om de internetverbinding op uw telefoon actief te maken: 05049 en 05190. In beide gevallen hoeft u alleen maar te bellen en de instructies van de autoinformer te volgen.

Aanbevolen: