Monitor Naar Tv: Hoe Correct Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Monitor Naar Tv: Hoe Correct Aan Te Sluiten
Monitor Naar Tv: Hoe Correct Aan Te Sluiten

Video: Monitor Naar Tv: Hoe Correct Aan Te Sluiten

Video: Monitor Naar Tv: Hoe Correct Aan Te Sluiten
Video: HDMI PC To TV Fix Grain Fuzzy Text 2024, Mei
Anonim

Er zijn situaties waarin gewone dingen niet worden gebruikt voor het beoogde doel. Je tv is bijvoorbeeld verslechterd (problemen met geluid of beeld), maar je wilt je favoriete tv-programma's kijken. In dit geval komt de oer-Russische vindingrijkheid je te hulp: gebruik een computermonitor als vertaler van tv-zenders.

Monitor naar tv: hoe correct aan te sluiten
Monitor naar tv: hoe correct aan te sluiten

Noodzakelijk

Een set draden (afhankelijk van de mogelijkheden van de tv en monitor)

instructies:

Stap 1

De instructies voor het aansluiten van de monitor op de tv vereisen speciale zorg - u moet goed begrijpen en analyseren welke draden nodig zijn voor deze bewerking. De grootste uitdaging is dat uw tv-model een computermonitor kan weigeren voor de juiste aansluiting.

Stap 2

Eerst moeten we identificeren welke verbindingsdraden we al hebben.

De belangrijkste verbindingssystemen moeten worden genoemd:

- VGA (meestal is het een blauwe kabel), - DVI (witte kabel), - normale aansluiting (gele kabelkleur),

- SCART.

Stap 3

Overweeg nu welke ingangen uw tv heeft. De beschikbare ingangen kunnen drie opties zijn: vrije HDMI, VGA - component of complexe poort. In elk geval zal uw verdere werk anders zijn. Als uw tv een HDMI-ingang heeft en uw computer een DVI-ingang, dan kunt u ze ordenen en DVI gebruiken voor de HDMI-kabel.

Stap 4

Als beide apparaten een VGA-aansluiting hebben, zijn er geen overbodige vragen, aangezien dit een ideale optie is. Als de computer een VGA-aansluiting heeft en de tv alleen een HDMI-aansluiting, dan is het mogelijk om de VGA-kabel aan te sluiten op de DVI-converter en vervolgens de DVI op de HDMI-aansluitkabel. Deze methode kan HD-signalen ondersteunen.

Stap 5

Houd er ook rekening mee dat VGA-, Component- en DVI-kabels geen tv-audiosignalen kunnen ondersteunen. Een aparte audiokabel kan de geluidskaart op de tv aansluiten als de HDTV een audio-ingang heeft.

Stap 6

Het geluid van tv-kanalen kan worden uitgevoerd naar computerluidsprekers of een stereosysteem voor thuis. Als uw computer geen videocommunicatie ondersteunt, moet u een nieuwe videokaart installeren die in de gewenste modus werkt.

Aanbevolen: