Hoe Kabel-tv Te Organiseren?

Inhoudsopgave:

Hoe Kabel-tv Te Organiseren?
Hoe Kabel-tv Te Organiseren?

Video: Hoe Kabel-tv Te Organiseren?

Video: Hoe Kabel-tv Te Organiseren?
Video: Goede coax kabels: wat is het nut en hoe herken je ze? | Handyman.nl 2024, Mei
Anonim

Iedereen die overweegt een kabeltelevisienetwerk op te zetten, moet met veel details rekening houden. Sommige van de aandachtspunten zijn oppervlakkig, maar veel belangrijke nuances kunnen uit het zicht glippen. Om een project succesvol en gewild te maken, moet u beginnen met plannen. Een goed businessplan zal snel beoordelen hoe kosteneffectief kabeltelevisie zal zijn.

Hoe kabel-tv te organiseren?
Hoe kabel-tv te organiseren?

instructies:

Stap 1

Evalueer de vraag naar kabeltelevisie in het gebied waar u deze wilt maken. Tegenwoordig kunnen inwoners van kleine nederzettingen ver van regionale centra en grote steden interesse tonen in dit soort diensten. We hebben het over landelijke nederzettingen en stedelijke nederzettingen. De terugverdientijd van kabeltelevisie is doorgaans drie tot negen maanden.

Stap 2

Voer een enquête uit onder inwoners van het dorp om hun interesse in de beschikbaarheid van kabeltelevisie te peilen. Schat bij benadering het onderwerp van de voorgestelde uitzending. Houd ook rekening met het niveau van het draagvermogen van de bevolking, dit zal helpen om het gedeelte van het bedrijfsplan met betrekking tot financiële planning aan te passen.

Stap 3

Definieer in de eerste paragrafen van het plan wat de kabelexploitant precies gaat aanbieden aan abonnees, wat de doelen en toekomstperspectieven zijn van het organiseren van televisie. Overweeg mogelijke veranderingen in kabeltechnologie in de komende drie tot vijf jaar.

Stap 4

Schat het volume van de dienstenmarkt. Beantwoord de volgende vragen: wat voor soort consument zal het doelwit zijn van kabeluitzendingen, of de markt groeipotentieel heeft, of er concurrenten zijn en wat zijn uw concurrentievoordelen (laag abonnementsgeld, een groter aanbod aan geprogrammeerde uitzendingen, enzovoort).

Stap 5

Bepaal hoe de dienst wordt geleverd. Hoe breed is de infrastructuur die nodig is om onder deze omstandigheden kabeltelevisie te organiseren? Wat is de geschatte lengte van communicatienetwerken? Zijn er niet-verwijderbare technische obstakels voor de uitvoering van het project? Probeer met zoveel mogelijk mogelijke valkuilen rekening te houden.

Stap 6

Denk na over de bronnen van inhoud voor televisiezenders. Bepaal wat voor apparatuur je hiervoor nodig hebt. Ontdek wie de communicatiekanalen voor datatransmissie en telefonie kan leveren.

Stap 7

Bepaal de personeelsbehoeften van het project. Wijs een persoon aan om de dagelijkse werkzaamheden van uw kabel-tv af te handelen. Zoek een persoon die kan omgaan met de technische kant van broadcasting, inclusief het oplossen van mogelijke storingen en storingen in het systeem.

Stap 8

Maak een inschatting voor de organisatie van televisie en neem deze op in het financiële deel van het plan. Identificeer primaire en secundaire financieringsbronnen. Bereken de geschatte terugverdientijd van het project, rekening houdend met risicofactoren en mogelijke omstandigheden van overmacht, waaronder een daling van de vraag naar diensten en het ontstaan van concurrentie. Nadat u de belangrijkste punten van het plan hebt samengesteld, gaat u verder met de uitvoering ervan.

Aanbevolen: