Hoe Een Beschermende Film Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beschermende Film Te Kiezen?
Hoe Een Beschermende Film Te Kiezen?

Video: Hoe Een Beschermende Film Te Kiezen?

Video: Hoe Een Beschermende Film Te Kiezen?
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, Maart
Anonim

Bij het gebruik van toestellen met een aanraakscherm merken gebruikers dat er heel snel verschillende krasjes verschijnen, die het uiterlijk van het toestel bederven. Om dit te voorkomen is het noodzakelijk om een speciale beschermfolie te gebruiken. De keuze voor een dergelijke bescherming moet zorgvuldig worden benaderd, zodat deze later aan alle eisen voldoet.

Hoe een beschermende film te kiezen?
Hoe een beschermende film te kiezen?

instructies:

Stap 1

Noem de criteria voor een beschermende film. Op sommige films kunnen krassen en slijtage gemakkelijk met een doek worden weggeveegd, andere kunnen vaak worden gewassen en hergebruikt en weer andere hebben een antireflecterend effect. Tegelijkertijd verminderen de meeste films de helderheid van het scherm aanzienlijk, omdat ze een ruw oppervlak hebben. Zijn aanwezigheid kan ertoe leiden dat de stylus iets harder moet worden ingedrukt om het aanraakscherm te laten werken. Analyseer alle voor- en nadelen van de film.

Stap 2

Kies een ultraheldere screenprotector als schermhelderheid belangrijk voor je is. Het beschermt je apparaat, maar het is niet mogelijk om het in de zon te gebruiken, omdat het sterke reflecties verstoort. Door een antireflecterende beschermfolie aan te schaffen, verliest u de helderheid van het scherm, terwijl het display een ruw oppervlak krijgt, wat in het begin ongebruikelijk zal zijn. Bepaal zelf welke eigenschappen het meest acceptabel zijn voor de beschermfolie.

Stap 3

Maak een schatting van de kosten van een screenprotector. Het moet schommelen tussen 300-500 roebel. In dit geval ontvang je een speciale pluisvrije doek, stickerhandleiding en een installatiekaart. U moet geen films kopen voor een lage prijs, omdat ze slecht zijn gelijmd en verwijderd en ook lage beschermende eigenschappen hebben. Let ook niet op dure producten, omdat hun prijzen meestal te duur zijn door advertenties en het merk, en ze niet hoger zijn dan standaardfilms in kwaliteit.

Stap 4

Bezoek een speciale winkel voor draagbare apparatuur. Raadpleeg hierover de verkoopmanager, die u zal vertellen over de meest populaire producten en vergelijkende kenmerken. Als dergelijke aankopen nieuw voor u zijn, is het raadzaam om aandacht te besteden aan fabrikanten zoals Brando aka Pocket Nature, Javo Screen en anderen.

Aanbevolen: