Hoe U Uw Thuisbioscoop Plaatst

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Thuisbioscoop Plaatst
Hoe U Uw Thuisbioscoop Plaatst

Video: Hoe U Uw Thuisbioscoop Plaatst

Video: Hoe U Uw Thuisbioscoop Plaatst
Video: Where to place speakers in your home theater | Crutchfield video 2024, April
Anonim

De locatie van de afzonderlijke thuisbioscoopcomponenten moet van tevoren worden doordacht voordat u het hele luidsprekersysteem aanschaft. Effecten bij het kijken van films zijn grotendeels afhankelijk van de juiste locatie van de thuisbioscoop.

Hoe u uw thuisbioscoop plaatst
Hoe u uw thuisbioscoop plaatst

Noodzakelijk

Thuisbioscoop

instructies:

Stap 1

Plaats een plasma-tv tegen de lange muur van de kamer. Plaats de middenluidspreker zo dicht mogelijk bij de tv-ontvanger. Als u een projector gebruikt, plaatst u de middenluidspreker achter het scherm.

Stap 2

Plaats de frontspeakers van het speakersysteem links en rechts van de tv. De afstand tot de tv moet minimaal een halve meter zijn. In dit geval mag de afstand tussen de voorluidsprekers niet groter zijn dan het dubbele van de diagonaal van het scherm van de tv-ontvanger.

Stap 3

Plaats de achterluidsprekers zo dat ze zich achter de rug van de kijker bevinden. Omdat de achterste elementen van het luidsprekersysteem niet-directioneel geluid moeten creëren, kunnen deze luidsprekers door de luidsprekers naar het plafond of de muur worden gedraaid (het geluid wordt gereflecteerd vanaf het oppervlak, waardoor het effect verbluffend is).

Stap 4

Plaats de subwoofer zoals het u uitkomt (in een nis of onder een tafel): dit zal de geluidskwaliteit niet in het minst beïnvloeden. Experts raden echter aan om de subwoofer niet in de hoek van de kamer te installeren.

Aanbevolen: