LeEco LeMax 2: Review, Specificaties, Prijs In Rusland

Inhoudsopgave:

LeEco LeMax 2: Review, Specificaties, Prijs In Rusland
LeEco LeMax 2: Review, Specificaties, Prijs In Rusland

Video: LeEco LeMax 2: Review, Specificaties, Prijs In Rusland

Video: LeEco LeMax 2: Review, Specificaties, Prijs In Rusland
Video: Подробный обзор LeEco Le Max 2. Особенности, козыри и недостатки LeTV Le Eco Le Max 2 от FERUMM.COM 2024, Mei
Anonim

LeEco LeMax 2 is een krachtige telefoon die met vertrouwen kan beweren de beste onder de besten te zijn. Dit mobiele apparaat heeft alle kenmerken van een excellente student. Namelijk een topprocessor, een aantrekkelijke moderne behuizing en een redelijk redelijke prijs.

Smartphone LeEco LeMax 2 - een opmerkelijke gadget
Smartphone LeEco LeMax 2 - een opmerkelijke gadget

Externe gegevens van het apparaat

Het uiterlijk van dit mobiele apparaat is behoorlijk toonbaar. Het is klassieker dan avant-garde, wat er niet in het minst afbreuk aan doet voor vergelijkbare modellen. De behuizing van de smartphone is gemaakt van metaal. Er is een vingerafdrukscanner. Scherm onder zeer sterk gehard glas. Kunststof inzetstukken aan de zijkanten. De afmetingen van het mobiele apparaat zijn 156,8 mm lang, 77,6 mm breed en 8 mm dik. Het gewicht van het apparaat is 185 gram. De telefoon is behoorlijk ergonomisch. Het is comfortabel om in de palm van je hand te houden. Het gewicht van het apparaat is indrukwekkend en de kou van het metaal is voelbaar aangenaam.

Smartphonespecificaties

Besturingssysteem: Android 6, eUI 5.6. Het hart van de gadget is een zeer krachtige 4-core processor 2,15 GHz, Kryo op het Qualcomm Snapdragon 820-platform. Opgemerkt moet worden dat dit een uitstekende technische oplossing is in deze gadget. Werkgeheugen: 4/6GB. Het opslaggeheugen is 32/64 GB. Ondersteuning voor twee SIM-kaarten (twee nanoSIM). Er was geen ruimte voor een geheugenkaart in de smartphone. Er was ook geen ruimte voor een koptelefoonaansluiting. Maar dit is niet zo'n groot minpunt voor dit toestel. En indien nodig kan een hoofdtelefoon worden aangesloten via een speciale adapter die wordt aangesloten op USB-Type C.

Scherm van dit model: IPS LCD, met een diagonaal van 5.7 ", een resolutie van 2560x1440 pixels, 515 ppi. Grafisch: Adreno 530. De hoofdcamera van het apparaat is 2-megapixel met autofocus en flitser, f / 2.0, met optische stabilisatie, 6 lenzen, fasedetectie autofocus (soms "Dulls" en denkt lang na) en video opnemen in 4k. De camera aan de voorkant van de smartphone is 8 megapixel, f/2.2, pixelgrootte 1.4 um. De lemax2 camera's zijn best goed. Maar er is geen limiet aan perfectie, en ik zou graag een iets betere kwaliteit van hun werk hebben. het frequentiebereik op dit mobiele apparaat is beschikbaar via het servicemenu.

De batterij van dit telefoonmodel is 3100 mAh met snellaadfunctie. De lemax2 telefoon is genoeg voor de hele dag. Maar niet meer. Maar de eco laadt heel snel op, in slechts 50 minuten. En dit is erg goed.

De kosten van het Lieco-model in Rusland (in Moskou) zijn hoger dan in China en bedragen 30.000 roebel. Dit model kan ook voor een lagere prijs worden gekocht bij een vertrouwde verkoper op de aliexpress-website. Recensies van gelukkige eigenaren van Leko stellen ons in staat om te zeggen dat een mobiel apparaat niet alleen zijn eigenaren niet teleurstelt, maar ook maximaal plezier brengt tijdens het gebruik. De aanschaf van deze phablet-smartphone is dan ook meer dan terecht. Het is echt goed en kan best concurreren met zo'n monster als Samsung. En tegen een vergoeding levert het ook een paar punten op voorhand op.

Aanbevolen: