LeEco Le S3: Review, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

LeEco Le S3: Review, Specificaties, Prijs
LeEco Le S3: Review, Specificaties, Prijs

Video: LeEco Le S3: Review, Specificaties, Prijs

Video: LeEco Le S3: Review, Specificaties, Prijs
Video: LeEco Le S3 полный обзор смартфона с отличной камерой за небольшие деньги! review 2024, Mei
Anonim

Het bedrijf Leeco presenteerde een nieuwe smartphone LeEco Le S3 en deelde de technische kenmerken van dit apparaat. Deze moderne gadget is gebaseerd op zowel de Snapdragon 652-processor als de Helio X20-chipset.

Smartphone LeEco Le S3 - uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Smartphone LeEco Le S3 - uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Externe gegevens van het apparaat

Op letv leeco le s3 x626 geeft de review een beeld van een modern en best aardig toestel. Leeko body is gemaakt van een moderne aluminiumlegering. De voor- en achterkant van de telefoon zijn hoogglans gepolijst met behulp van lasertechnologie. Boven het display bevindt zich een selfie-cameramodule, een mesh van de oortelefoon en een standaard set sensoren.

De diagonaal van het scherm is 5,5. Schermresolutie: 1080 bij 1920 pixels. Schermtype - IPS. Op de achterkant van de leeco le s3 ecophone bevindt zich een hoofdcameramodule, een enkelvoudige flitser, een bedrijfslogo en een vingerafdrukscanner. Aan de linkerkant bevindt zich een schuifslot voor twee nanoSIM-kaarten. Aan de rechterkant is er een volumeregeling en een aan / uit-knop.

De afmetingen van het mobiele apparaat zijn 151,1 mm lang, 74,2 mm breed en 7,5 mm dik. Gewicht smartphone - 153 gram. Dit model is verkrijgbaar in het grijs, in een prachtige roségouden tint en in een prachtige goudkleur.

Smartphonespecificaties

Het hart van letv leeco le s3 x626 is een Qualcomm Snapdragon 652 MSM8976 8-core processor met een maximale frequentie van 1800 MHz. Het RAM-geheugen van de telefoon is 3 GB (3072 MB). Cumulatief geheugen - 32 GB (32768 MB). De camera is 15,9 - megapixel bij 4608 x 3456 pixels. Het sensormodel van de hoofdcamera is OmniVision OV16880. Type camerasensor - PureCel, dubbele LED-flitser. Functies van de hoofdcamera van dit smartphonemodel: autofocus, continu-opnamen, digitale zoom, geotagging, panoramische opnamen, HDR-opnamen, aanraakfocus, gezichtsdetectie, witbalansinstelling, ISO-instelling, belichtingscompensatie, zelfontspanner, scèneselectiemodus. 8-megapixelcamera aan de voorkant met 3264 x 2448 pixels. Videoresolutie bij 1920 x 1080. Aantal simkaarten - twee.

De batterijcapaciteit is 3000mAh. Een volledige lading duurt slechts 1 uur en 40 minuten, wat een uitstekende indicator is voor iemand die altijd haast heeft. Deze smartphone kan met recht worden beschouwd als een goed werkpaard. Hij zal niet teleurstellen, als je geen transcendentale taken van hem verwacht.

Eerlijkheidshalve mag gesteld worden dat LeEco Le S3 een waardige vertegenwoordiger is van een budgetmodel, waarin de prijs-kwaliteitverhouding in evenwicht is. Dit mobiele apparaat kan worden gekocht bij een geautoriseerde dealer voor $ 70, evenals bij een vertrouwde verkoper op de AliExpress-website. De meest positieve beoordelingen voor leeco le x626 letv s3. De eigenaren van dit model zijn in principe blij dat ze voor weinig geld een behoorlijk degelijk mobiel toestel in Rusland hebben gekocht.

Aanbevolen: