Samsung Galaxy S2: Modelkenmerken, Beoordelingen

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy S2: Modelkenmerken, Beoordelingen
Samsung Galaxy S2: Modelkenmerken, Beoordelingen

Video: Samsung Galaxy S2: Modelkenmerken, Beoordelingen

Video: Samsung Galaxy S2: Modelkenmerken, Beoordelingen
Video: Retro Review: Das Samsung Galaxy S2 im Jahr 2018 (Deutsch) | SwagTab 2024, Mei
Anonim

Voor 2011 was de Samsung Galaxy S2-smartphone de meest productieve gadget onder zijn concurrenten. Veel gebruikers zijn tevreden met de aankoop en vinden dat de smartphone zijn prijs echt waard is.

Samsung Galaxy S2: modelkenmerken, beoordelingen
Samsung Galaxy S2: modelkenmerken, beoordelingen

Samsung Galaxy S II (GT-i9100) / Galaxy S2 / Samsung Galaxy S2 is een van de dunste smartphones van 2011, met een dikte van bijna 8,5 mm. Deze gadget van Samsung Electronics werd aangekondigd op 13 februari 2011. En ging in de verkoop medio mei 2011.

Specificaties:

PROCESSOR. De Galaxy C2 voor 2011 was zijn concurrenten voor in prestatietests. Het heeft een Samsung dual-core ARM Cortex-A9-processor (Exynos 4210-chip) geklokt op 1,2 GHz. Het toestel heeft ook een extra grafische chip van ARM Mali-400 MP4.

Geheugen. De smartphone heeft 1 GB RAM, waarvan 256 MB is gereserveerd voor de grafische chip. Wat betreft het ingebouwde geheugen, de Galaxy C2 kan in twee versies worden gekocht - met 8 of 16 gigabyte geheugen. Er is ook een slot voor een microSD-kaart - hierdoor kun je het geheugen van de gadget met 32 gigabyte (maximaal) vergroten.

Afbeelding
Afbeelding

Scherm Ongeveer 11 cm of 4,27 inch - dit is de diagonaal van het beeldscherm dat het toestel van Samsung Electronics heeft. Het display is ook bedekt met Gorilla Glass en heeft een resolutie van 800x480 pixels. En in de instellingen van de gadget kunt u de gewenste kleurverzadiging van de afbeelding instellen. Vergeleken met zijn voorganger (Samsung Galaxy S) verbruikt het display van deze telefoon 18% minder stroom.

Camera: De Samsung Galaxy S2 heeft twee camera's. De hoofdcamera heeft een resolutie van 8 megapixels. Met de autofocusmodus, gezichtsherkenning en LED-flitser kun je hoogwaardige foto's maken, zelfs als de gebruiker nog nooit de eenvoudigste camera in handen heeft gehad. En degenen die graag foto's maken van verschillende kleine dingen, de gadget kan tevreden zijn met de aanwezigheid van een macromodus. Met de camera kunt u ook video van hoge kwaliteit opnemen in FullHD (1080p)-formaat.

De camera aan de voorkant van deze gadget is ontworpen voor videogesprekken en heeft een resolutie van 2 megapixels. De camera aan de voorkant mist autofocus.

Besturingssysteem De gadget heeft een stock Android 2.3 besturingssysteem. In 2013 werd het besturingssysteem van de Galaxy S2 echter geüpdatet naar Android 4.1.2 (Jelly Bean). Op dit moment kan het toestel geüpdatet worden naar Android 6.0 Marshmallow, maar deze firmwareversie is onofficieel.

Accu. De batterijcapaciteit is 1650 mAh, wat het mogelijk maakt om 30 uur naar muziek te luisteren of 18 uur achter elkaar te praten. En in de standby-modus kan de telefoon het 29 dagen volhouden zonder op te laden.

Opgemerkt moet worden dat met 3G zonder opladen de telefoon 20-25 dagen stand-by kan houden en ongeveer 9 uur in de gespreksmodus. Dergelijke indicatoren kunnen echter alleen worden bereikt als u de gadget helemaal niet gebruikt.

Extra informatie:

  1. De gadget is uitgerust met de spraakbesturingsfunctie "S Voice". Het stelt de gebruiker niet alleen in staat om standaard spraakopdrachten te gebruiken, maar ook om vragen te stellen die S Voice via internetdiensten en gebruikersinformatie beantwoordt. Deze functie ondersteunt minder dan tien talen, waaronder Russisch, Engels en Duits.
  2. Galaxy C2 heeft ingebouwde geheugencodering.
  3. Zoals veel smartphones heeft dit apparaat Wi-Fi, Bluetooth, GPS, MP3, FM-radio, lichtsensoren, naderingssensoren, gyroscoop, kompas.
  4. De smartphone kan worden gebruikt als een USB-opslagapparaat.

versies

Sumsung S2 heeft verschillende versies:

  1. Samsung Galaxy S II HD (LTE). Deze gadget verschilt van het origineel doordat hij een grote schermdiagonaal heeft - 4,65 in plaats van 4,27 inch. Schermresolutie - 1280x720 pixels. Een ander verschil met dit apparaat is de kloksnelheid van de processor - 1,5 GHz bij 1,2 GHz voor het origineel.
  2. Samsung Galaxy R. Als het origineel een resolutie heeft van de hoofdcamera van 8 megapixels en de voorste - 2, dan is deze versie uitgerust met camera's met een resolutie van respectievelijk 5 en 1,3 megapixels. De gadget heeft ook een andere processor - NVidia Tegra 2 AP20H, en het display is Super Clear LCD in plaats van SuperAMOLED +.
  3. Samsung Galaxy S2plus. De gadget heeft een Broadcom BC28155-processor. Ook maakt deze versie van het toestel geen gebruik van het beschermende Gorilla Glass.

Telefoon prijs

Wat kost zo'n smartphone? De kosten van de gadget in online winkels beginnen bij 9000 roebel voor de versie van de Samsung Galaxy S2 plus. De richtprijs van het origineel (Samsung Galaxy S2 i9100) voor 2019 is ongeveer 13 duizend roebel.

Afbeelding
Afbeelding

Natuurlijk zijn er winkels die deze gadget aanbieden voor 16 duizend of zelfs meer. Als je echter een aggregatorsite gebruikt, kun je het apparaat kopen in de winkel waar de prijs het gunstigst is.

Beoordelingen

“De Galaxy S2 is niet alleen een smartphone met een mooi design, het is meer. Zo'n gadget wil je niet kwijt. Hij weet prachtige foto's te maken, video van hoge kwaliteit te schieten, snel pagina's op internet te laden … Dit is een van de beste apparaten voor diegenen die kwaliteit echt waarderen. - dit is de mening van de meerderheid van de Samsung Galaxy S2-gebruikers.

Afbeelding
Afbeelding

Ongeveer 70% van de kopers raadt de Galaxy S2 aan voor aankoop, waarbij de smartphone 5 van de 5 punten krijgt. Ongeveer 20% geeft deze gadget een score van 4 uit 5.

voordelen

Onder de pluspunten merken gebruikers op:

  • goede bouwkwaliteit;
  • heldere flits;
  • foto's en video's van goede kwaliteit;
  • de aanwezigheid van een navigator;
  • de lichtheid van de gadget (de smartphone weegt 116 g);
  • de mogelijkheid om via wifi gegevens uit te wisselen met andere apparaten;
  • goede geluidskwaliteit en luidsprekervolume;
  • ruisonderdrukkende microfoon.

minpuntjes

Natuurlijk zijn er geen absoluut perfecte gadgets, omdat elke gebruiker zijn eigen voorkeuren heeft. Dus voor iemand lijkt deze smartphone onhandig vanwege de dichte opstelling van de knoppen, voor iemand lijkt het apparaat te groot, maar voor iemand is het nadeel de vuile achterkant van de telefoon.

Veel gebruikers klagen over problemen met het weergeven van kleuren - aan de linkerkant van het scherm is een gele streep zichtbaar met een neutraal grijze achtergrond. Ze merken ook de volgende nadelen op:

  • dunne achterkant;
  • locatie van de spreker;
  • lange batterijlading (3-4 uur);
  • soms gaat de camera niet aan als de batterij minder dan 15% is opgeladen.

Ook zijn veel gebruikers van mening dat voor zo'n gadget de batterijcapaciteit onvoldoende is en bij actief gebruik de telefoon dagelijks moet worden opgeladen. Dit probleem kan echter eenvoudig worden opgelost door een extra externe batterij aan te schaffen.

Interessant

  1. In 2012 won de Galaxy C2 de nominatie voor beste smartphone op het Mobile World Congress.
  2. Het gadget is de ontvanger van de Samsung Galaxy S.
  3. Jackie Chan gebruikte deze smartphone in de film "Armor of God 3: Mission Zodiac".

Gevolgtrekking

Voor 2011 was de Samsung Galaxy S2 de best presterende smartphone onder zijn concurrenten. Het is geweldig voor zowel liefhebbers van sociale media als degenen die vaak mobiele games spelen. De meeste gebruikers zijn tevreden met de aankoop, maar ze raden aan om een extra externe batterij aan te schaffen of de standaardbatterij te vervangen door een grotere batterij. Als de smartphone wordt gebruikt voor mobiele games, dan is er gewoon een extra batterij voor nodig.

Afbeelding
Afbeelding

Het is ook aan te raden om een hoesje te gebruiken - dit voorkomt vingerafdrukken op de smartphone en er is minder kans op beschadiging van het toestel als het per ongeluk valt. Over het algemeen zijn gebruikers van mening dat de Samsung Galaxy S2 een van de weinige smartphones is waarvan de prijs de kwaliteit van de gadget echt rechtvaardigt.

Aanbevolen: