Samsung Galaxy S8 En Galaxy S8 Plus: Prestatiebeoordeling

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy S8 En Galaxy S8 Plus: Prestatiebeoordeling
Samsung Galaxy S8 En Galaxy S8 Plus: Prestatiebeoordeling

Video: Samsung Galaxy S8 En Galaxy S8 Plus: Prestatiebeoordeling

Video: Samsung Galaxy S8 En Galaxy S8 Plus: Prestatiebeoordeling
Video: Samsung Galaxy S8(plus) в 2021 году🔥 2024, April
Anonim

De vlaggenschepen Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus van de bekende fabrikant van mobiele apparaten Samsung verdienen de titel van een van de beste. Ze onderscheiden zich door hun uitstekende ontwerp en hoge prestaties.

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus vlaggenschipmodellen
Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus vlaggenschipmodellen

De bekende gadgetfabrikant Samsung heeft twee prachtige moderne vlaggenschepen uitgebracht: Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus. Ze lijken op elkaar, maar toch hebben ze verschillen.

Externe gegevens van modellen

Deze twee apparaten zijn vergelijkbaar als tweelingbroers. Ze hebben een metalen frame en aan beide zijden glas. De vingerafdrukscanner bevindt zich op het achterpaneel. Beide gadgets hebben een uitstekende water- en stofbestendigheid. Maar je kunt ze onderscheiden door hun grootte. Zo heeft de Samsung Galaxy S8 een lengte van 148,9 mm, een breedte van 68 mm en een dikte van 8 mm. Het gewicht is 155 gram. De afmetingen van de Samsung Galaxy S8 Plus-gadget waren 159 mm lang, 74 mm breed en 8 mm dik. Het gewicht van het model is 173 gram. Beide modellen bleven qua dikte gelijk, maar de Samsung Galaxy S8 Plus rekte zich uit en werd breder dan zijn tegenstander. In verband met zo'n vrij groot formaat kan deze smartphone gerust een "tv-toestel" worden genoemd.

Beide modellen zijn uitgerust met ondersteuning voor Super AMOLED-technologie. De Samsung Galaxy S8 heeft een 5,8-inch display, terwijl de Samsung Galaxy S8 Plus een 6,2-inch display heeft.

Specificaties vlaggenschepen

Beide vlaggenschipmodellen hebben Android OS, v7.0 (Nougat). De processor van deze toestellen is Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835. RAM 4 GB. Het accumulatieve geheugen is 64 GB. De batterij in de Samsung Galaxy S8 is een niet-verwijderbare Li-Ion 3000 mAh-batterij. En in het model Samsung Galaxy S8 plus niet-verwijderbare Li-Ion 3500 mAh. Opgemerkt moet worden dat de batterijen veel te wensen overlaten. En het is niet duidelijk waarom voor deze modellen werd gekozen voor zulke niet-indrukwekkende batterijen.

Deze mobiele apparaten hebben dezelfde 12-megapixelcamera's met één lens. De frontcamera's zijn 8 megapixel. Het moet gezegd dat het de camera's aan de voorkant zijn die verbeteringen hebben ondergaan in de richting van verbetering, in tegenstelling tot de belangrijkste, in vergelijking met hun voorgangers. De foto's zijn van redelijk goede kwaliteit.

De kosten van de modellen zijn natuurlijk anders. Het vlaggenschip Samsung Galaxy S8 kost $ 720. En dit is op dit moment een zeer hoog prijskaartje. De Samsung Galaxy S8 Plus gaat 825 dollar kosten. Als we de resultaten van deze kleine excursie samenvatten, kan worden opgemerkt dat de verschillen in deze vlaggenschipmodellen absoluut onbeduidend zijn. En nog een interessant punt. Nog niet zo lang geleden benadrukte de fabrikant van deze mobiele toestellen het verschil in de aan- of afwezigheid van een gebogen scherm. Nu maakt hij zich er niet meer druk om en alle nieuwste modellen smartphones zijn exclusief gebogen gemaakt.

Aanbevolen: