Robuuste Tablets: Beoordeling Van De Beste En Beoordelingen

Inhoudsopgave:

Robuuste Tablets: Beoordeling Van De Beste En Beoordelingen
Robuuste Tablets: Beoordeling Van De Beste En Beoordelingen

Video: Robuuste Tablets: Beoordeling Van De Beste En Beoordelingen

Video: Robuuste Tablets: Beoordeling Van De Beste En Beoordelingen
Video: Top 5 : Best Rugged Tablets 2020 2024, Mei
Anonim

De val van de gadget en als gevolg daarvan de storing is een onaangenaam feit. De ontwikkelaars, die dit perfect begrijpen, brengen op de markt, naast kwetsbare gadgets, ook beschermde gadgets, die niets zullen hebben om op een hard oppervlak te vallen. Er zijn veel beschermde tablets, maar ze zullen niet allemaal de beste optie zijn.

Robuuste tablets: beoordeling van de beste en beoordelingen
Robuuste tablets: beoordeling van de beste en beoordelingen

Kontron uithoudingsvermogen

Kontron Endurance, dat in 2015 werd uitgebracht, begint de lijst. Het model zelf is sterk genoeg en is niet bang voor water. Kontron Endurance draait op twee besturingssystemen: Android en Windows 10.

De tablet heeft 8 GB RAM en een batterij van 5000 mAh. Dat wil zeggen, de batterij gaat 52 uur mee onder zware belasting. In een rustige toestand kan de gadget ongeveer 800 uur liggen. Het enige nadeel is dat hij best zwaar is voor een tablet en anderhalve kilo weegt.

Beeld
Beeld

Samsung Galaxy Tab Actief

Samsung Galaxy Tab Active is een robuuste tablet van het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung. De eigenschappen zijn vergelijkbaar - de tablet is goed bestand tegen schokken, vallen en is niet bang voor water. De Samsung Galaxy Tab Active is ook kalm over extreme temperaturen en de kou is er niet bepaald erg voor. Batterijcapaciteit - 4450 mAh, RAM - 2 GB. Het apparaat kost de koper 350 dollar, dat wil zeggen ongeveer 22 duizend roebel.

Reviews over het toestel zijn overwegend positief. Kopers zijn alleen boos over de camera, die naar de mening van de meesten voor de show is gemaakt.

Beeld
Beeld

Sigma X-treme PQ79

Sigma X-treme PQ79 is geen erg populair robuust tabletmodel, dat in 2015 werd gemaakt. Toch is de gadget niet slecht. Het heeft een goede slagvastheid, omdat het zelf is ontworpen voor extreem gebruik, en heeft ook goede eigenschappen. De eigenaardigheid van de gadget is een krachtige 15 mAh-batterij, 1 GB RAM. Het kost 450 dollar, wat gelijk is aan 28 duizend roebel.

Mensen op internet schrijven alleen positieve recensies over hem. Het is niet verwonderlijk - dankzij de vier cores kijk je video's in HD-formaat en gebruik je "zware" applicaties voor een lange tijd. De batterij en het vermogen laten het toe.

Beeld
Beeld

HP ElitePad 1000 G2 Robuust

De HP ElitePad 1000 G2 Rugged is een robuust tabletmodel dat in 2015 is uitgebracht. Schokken, trillingen en schokken kan hij makkelijk verdragen. Door de accu met een capaciteit van 4000 mAh kun je de tablet lang gebruiken zonder op te laden. Het is ook beschermd tegen het binnendringen van water op de behuizing. RAM - 4 GB, batterijcapaciteit - 2160 mAh.

Door de quad-core processor kijk je HD-video's en gebruik je zware applicaties. De prijs is hoog - $ 670, dat wil zeggen bijna 43 duizend roebel.

Beeld
Beeld

Hierboven werden enkele van de meest optimale en relatief goedkope opties voor veilige tablets gepresenteerd, die zeker van pas zullen komen tijdens het reizen, in de handen van kinderen, bij buitenactiviteiten en bij vele andere dingen. Helaas kunnen ze niet goedkoop zijn vanwege de middelen die aan hun productie worden besteed, maar ze zijn klaar om lange tijd en trouw te dienen.

Aanbevolen: