Xiaomi Redmi 3 Pro: Beoordeling, Specificaties

Inhoudsopgave:

Xiaomi Redmi 3 Pro: Beoordeling, Specificaties
Xiaomi Redmi 3 Pro: Beoordeling, Specificaties

Video: Xiaomi Redmi 3 Pro: Beoordeling, Specificaties

Video: Xiaomi Redmi 3 Pro: Beoordeling, Specificaties
Video: Xiaomi Redmi 3 Pro: полный качественный обзор. Отзыв реального пользователя. Чем он лучше Redmi 3? 2024, April
Anonim

Xiaomi Redmi 3 Pro is de 3e generatie smartphone van de redmi-budgetlijn, die op 29 maart 2016 werd aangekondigd. Het toestel heeft verbeterde features en een vingerafdrukscanner gekregen.

Xiaomi Redmi 3 Pro: beoordeling, specificaties
Xiaomi Redmi 3 Pro: beoordeling, specificaties

Beschrijving

De xiaomi redmi 3, uitgebracht in 2016, was een van de beste budget-smartphones. Daarom heeft xiaomi na een tijdje een verbeterde versie uitgebracht.

In tegenstelling tot zijn jongere versie ontving xiaomi redmi pro 3 een vingerafdruksensor, die nu in de mode is. Bovendien voegden ze er een beetje RAM en permanent geheugen aan toe, wat het een prestatieverbetering gaf.

De body van de Xiaomi Redmi 3 Pro is niet veranderd en is ook gemaakt van plastic. De telefoon is niet erg ergonomisch en glijdt in de handen, dus het is beter om er een hoesje voor te kopen.

Het ontwerp van het apparaat is niet veranderd, maar voor de pro-versie zijn de kleuren van de behuizing met patronen niet beschikbaar. Maar er bleven nog 3 andere opties beschikbaar: met zwarte, bronzen en zilveren carrosseriekleuren.

Afbeelding
Afbeelding

Kenmerken

Xiaomi Redmi 3 Pro heeft een Qualcomm Snapdragon 616-processor met acht kernen, geklokt op 1,5 GHz, evenals een grafische versneller Adreno 405. Ondanks het jaar van uitgave vertoont het apparaat nog steeds goede prestaties, hoewel het inferieur is aan de nieuwste smartphone-modellen.

In vergelijking met de gebruikelijke redmi 3 heeft de nieuwe versie een grotere hoeveelheid RAM, namelijk 3 GB. Voor de behoeften van de gebruiker is ook 32 GB permanent geheugen beschikbaar, uitbreidbaar tot 160 GB met microSD-geheugenkaarten.

Volgens de resultaten van de antutu-benchmark scoorde het apparaat 33726 punten. Deze waarde is lager dan die van budget-smartphones van de afgelopen jaren (hun resultaten behalen ongeveer 40.000 punten), maar volgens gebruikersrecensies presteert het apparaat goed in alle soorten taken.

De redmi 3 pro heeft 2 camera's. De belangrijkste 13 megapixel camera heeft autofocus en flitser. Met de 5 megapixel camera aan de voorkant maak je foto's en video's in resoluties tot 1920 x 1080 pixels bij een framerate van 30 fps.

De diagonaal van het scherm is 5 inch, het scherm beslaat 71% van de voorkant. De IPS-matrix heeft een resolutie van 1280 bij 720, een pixeldichtheid van 294 PPI. Beeldschermen Kijkhoeken zijn klein, kleuren worden vervormd wanneer ze worden gedraaid.

De smartphone heeft ondersteuning voor de nieuwste generatie LTE 4G mobiele communicatie. Heeft ook Wi-Fi, Bluethooth 4.1, Haomi Pro heeft een vingerafdruksensor, die niet op het vorige model zat, evenals een naderingssensor, gyroscoop en digitaal kompas.

Prijs

Op dit moment is Haomi Redmi 3 Pro al stopgezet, maar je kunt het nog steeds kopen in kringloopwinkels of bij eigenaren van draagbare telefoons. De prijs voor Redmi 3 aan het begin van de verkoop begon vanaf 12 duizend roebel. Nu kan het in gebruikte staat worden gekocht vanaf 4000 roebel. De prijs is afhankelijk van de regio van verkoop, de staat en de winkel die het verkoopt.

Aanbevolen: