Meizu Pro 5 - Beoordeling, Specificaties, Prijs, Releasedatum In Rusland

Inhoudsopgave:

Meizu Pro 5 - Beoordeling, Specificaties, Prijs, Releasedatum In Rusland
Meizu Pro 5 - Beoordeling, Specificaties, Prijs, Releasedatum In Rusland

Video: Meizu Pro 5 - Beoordeling, Specificaties, Prijs, Releasedatum In Rusland

Video: Meizu Pro 5 - Beoordeling, Specificaties, Prijs, Releasedatum In Rusland
Video: Meizu Pro 5 Review! 2024, April
Anonim

Meizu Technology is een Chinees bedrijf dat digitale elektronische apparaten produceert, waaronder smartphones. Het bedrijf presenteerde zijn eerste telefoon Meizu M8 in februari 2009. Nu omvat de line-up meer dan vijftig modificaties van mobiele apparaten. Onder hen zijn er zowel budgetlijnapparaten als vlaggenschepen.

maïs
maïs

Specificaties:

De meizu pro 5 smartphone is het vlaggenschip van 2015 van het Chinese bedrijf Meizu. Het uiterlijk van de gadget is best stijlvol en lijkt op de iPhone 6. Het doolhof over de vijfde serie wordt uitgebracht in drie kleuren: grijs, zilver en goud. Het 5,7 inch-scherm is gemaakt met Super AMOLED-technologie, wat zorgt voor een hoogwaardige kleurweergave en energiebesparing. Het display is voorzien van Gorilla Glass 3 beschermglas.

Het toestel werkt op Android versie 5.1. De chipset is acht-core en behoorlijk krachtig - Samsung Exynos 7 Octa 7420. De processorfrequentie is 1,5 GHz en 2,1 GHz (4 cores voor elk cluster), ze zijn inbegrepen in het werk, afhankelijk van de taak die voorhanden is. Grafische chip Mali-T760 MP8 met een kloksnelheid van 772 MHz.

Oplaadbare lithium-polymeerbatterij met een capaciteit van 3050 milliampère per uur met de mogelijkheid om snel op te laden met behulp van mCharge 2.0-technologie. De oplaadconnector is USB Type-C. De smartphone ondersteunt de afwisselende werking van twee nano-simkaarten. De mobiele generatie maakt gebruik van 4G.

De hoofdcamera van Sony met 21, 2 megapixels is in staat om foto's te maken met een resolutie tot 5344 bij 4016 pixels en zal niemand onverschillig laten. Het neemt ook video op tot 3840 x 2160 pixels en ondersteunt alle grafische resolutiestandaarden. De Sony IMX230 Exmor RS-sensor kan de hoeveelheid ruis aanzienlijk verminderen, zodat de foto's zowel bij goede lichtomstandigheden als bij schemering vrij helder zijn. Er zijn een groot aantal camera-instellingen, je hoeft ze alleen maar uit te zoeken en de uitvoer zal geweldige foto's en video's zijn. De camera wordt onder andere beschermd door een saffierglas, wat bijdraagt aan de duurzaamheid.

Dit maïsmodel is niet alleen geschikt voor wie graag veel foto's maakt, maar ook voor wie graag naar muziek luistert. De TI OPA1612-geluidsversterker en de ESS ES9018K2M-muziekchip maakten het geluid surround, luid en van hoge kwaliteit. Pro 5 heeft twee versies: met 3 gb RAM, 32 gb intern geheugen en 4 gb RAM, 64 gb intern geheugen. Het geheugen is in beide varianten uit te breiden tot 128 GB.

Releasedatum en kosten

De telefoon werd in september 2015 gepresenteerd en verscheen in november van hetzelfde jaar in Rusland. De kosten van de gadget op het moment van de piek van de verkoop waren van 33 tot 42 duizend roebel met een ingebouwd geheugen van 64 gigabyte en van 30 tot 38 duizend roebel met een geheugenvolume van 32 gigabyte.

Dit model is momenteel moeilijk te vinden. Maar met een groot verlangen kan het wel. Sommige online winkels met apparatuur en elektronica bieden nu aan om het te kopen voor 19.000 roebel met 3 GB RAM en 24.000 - met 4 GB RAM.

Beoordelingen

De eigenaren van het mobiele apparaat spreken er heel goed over. Ze merken de camera, het stijlvolle uiterlijk, de snelle prestaties, het luide en hoogwaardige geluid, de mogelijkheden van de unieke Flyme 5-schaal en de hoge snelheid van de vingerafdrukscanner op.

Volgens gebruikers heeft de gadget ook nadelen: sommigen klagen dat de telefoon erg heet wordt, anderen dat de batterij snel leeg is en voor anderen lijkt het glas van het scherm te dun en breekbaar. Maar het apparaat heeft een beoordeling van vier tot vijf op een vijfpuntensysteem en wordt aanbevolen voor aankoop.

Aanbevolen: