Hoe De Standaard Launcher Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe De Standaard Launcher Te Maken
Hoe De Standaard Launcher Te Maken

Video: Hoe De Standaard Launcher Te Maken

Video: Hoe De Standaard Launcher Te Maken
Video: How to Set Any Android Launcher as Default Launcher 2024, Mei
Anonim

Launcher of shell voor Android - een applicatie waarmee u het uiterlijk van het bureaublad van de telefoon, pictogrammen, menu's en vergrendelscherm kunt wijzigen. Wanneer het oude ontwerp verveeld raakt of onhandig lijkt, kan de gebruiker altijd een nieuwe, meer geschikte launcher downloaden. Maar hoe krijg je je oude bureaubladinstellingen terug?

Hoe de standaard launcher te maken
Hoe de standaard launcher te maken

Vaak worden gebruikers geconfronteerd met het feit dat na het installeren of kopen van een nieuw opstartprogramma de telefoon begint te bevriezen of het resultaat zelf helemaal niet is wat werd verwacht: veel pictogrammen begonnen er slechter uit te zien, ze zijn niet tevreden met het gemak.

Om het oude uiterlijk te herstellen, kunt u het standaard opstartprogramma maken, u hoeft de instellingen niet opnieuw in te stellen.

Hoe maak je het standaard opstartprogramma op Samsung?

  1. Open de "Instellingen" van de telefoon en vervolgens - "Toepassingen";
  2. Klik op de knop met drie stippen in de rechterbovenhoek (extra opties);
  3. In de "Standaard Applicaties" ziet u de instellingen voor het openen van internetpagina's, het type berichtenuitwisseling, de werking van het hoofdscherm. Standaard is er een launcher van Google of Samsung Expirience van Samsung, MIUI desktop van Xiaomi;
  4. U moet het gewenste bureaublad selecteren en er een vinkje voor zetten;
  5. Vervolgens zou het hoofdscherm automatisch de nieuwe instellingen moeten gebruiken.

Hoe maak je het standaard opstartprogramma op Xiaomi?

  1. De situatie is ongeveer hetzelfde:
  2. U moet "Toepassingen" selecteren en vervolgens - "Alle toepassingen";
  3. Volg dezelfde procedures als beschreven in de vorige paragraaf.

Hoe de launcher te downloaden?

Alles is hier eenvoudig: u moet naar de Google Play Market gaan, in de zoekbalk, een vraag stellen met het trefwoord - Launcher. Kies uit de enorme lijst de juiste, maar het is beter om degene met meer downloads te kiezen, omdat deze add-on, als deze niet tot het einde is voltooid, ervoor zorgt dat de smartphone niet goed werkt. Er zijn ook demoversies van applicaties, waar u zich vooraf vertrouwd mee kunt maken. Of gebruik de launcher voor een proefperiode in de testmodus. Dat geldt nu al voor recente ontwikkelingen.

Na het installeren van de applicatie kun je de standaard en nieuwe skins gebruiken. Ze zijn niet allemaal gratis, betaalde versies kunnen worden genomen in de Lite-versie, maar de functionaliteit zal beperkt zijn. Als de gebruiker het na gebruik van de launcher leuk vindt, kun je extra betalen, omdat dergelijke applicaties vaker van betere kwaliteit zijn en worden bijgewerkt.

Hoe verwijder ik het opstartprogramma?

Ik stopte met het leuk vinden, vertragen of gewoon moe van de launcher. Wat te doen?

Als de gebruiker tijdens de installatie op de knop "Altijd" heeft gedrukt, wordt het gedownloade opstartprogramma automatisch weergegeven wanneer de telefoon wordt ingeschakeld. Om het niet weer te geven, hebt u het volgende nodig:

  1. Ga naar de instellingen van het opstartprogramma zelf: het pictogram zou in het menu of op het bureaublad van de telefoon moeten staan;
  2. Selecteer het item "Standaard bureaublad";
  3. Er wordt een lijst met beschikbare desktops geopend en daarin moet u een standaardversie selecteren. U hoeft niets te verwijderen.

U kunt het opstartprogramma ook permanent verwijderen. Je hoeft alleen maar naar de instellingen van de telefoon zelf te gaan, "Toepassingen" te openen, door de lijst naar het opstartprogramma te bladeren en te verwijderen. In plaats daarvan komt de standaard launcher die oorspronkelijk in de telefoon zat.

Aanbevolen: